Βαθμολογία

Τραγωδία στη Μάνη, 34χρονος έκαψε τον πατριό του

Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τον Άγιο Νικόλαο Μάνης ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Ένας 34χρονος έβαλε φωτιά στον πατριό του, ο οποίος ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Πληροφορίες του eleftheriaonline αναφέρουν πως ο άνδρας επιχείρησε να βάλει φωτιά και σε έναν άλλον συγχωριανό του αλλά τον απέτρεψαν.

Το messinialive σημειώνει πως ο πατριός και η μητέρα του ο πατριός του και η μητέρα του 34χρονου έψηναν στην αυλή. Ο νεαρός άνδρας έφτασε στο σπίτι και είχε μαζί του ένα μπιτόνι με μείγμα βενζίνης και πετρελαίου. Αφού το άδειασε σε έναν κουβά, τους περιέλουσε και τους δύο, με το ζευγάρι να αιφνιδιάζεται.

Η μητέρα κατάφερε να μπει στο σπίτι και να κλειδωθεί. Ωστόσο, ο 65χρονος δεν μπόρεσε να μετακινηθεί, όντας σε καροτσάκι, δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Ο 34χρονος του έβαλε φωτιά και εξαφανίστηκε.

Ο άνδρας σε αμόκ κατευθύνθηκε σε σπίτι συγχωριανού του και προσπάθησε να τον κάψει. Ευτυχώς αντέδρασε με αποτέλεσμα να υποστεί μόνο εγκαύματα. Αμέσως μετά ο 34χρονος πήγε στην Αστυνομία και παραδόθηκε.