Βαθμολογία

Πρώτη μεταγραφή με Ντιατά για ΟΦ Ιεράπετρας

Την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ολοκλήρωσε η ομάδα του ΟΦ Ιεράπετρας με την απόκτηση του επιθετικού Σεκούμπα Ντιατά από την ομάδα των Τρικάλων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Παίκτης του ΟΦΙ είναι πλέον ο SECUBA DIATTA. Σήμερα παραμονής πρωτοχρονιάς έφθασε στην Ιεράπετρα , με σκοπό να ενισχύσει τον ΟΦΙ σε μιά θέση που «πονάει» η ομάδα μας. Σε αυτήν του σέντερ-φορ.

Ο 25χρονος Σενελεγάζος, με 1,86 ύψος, είναι επιθετικός ολκής, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην football league σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Τρίκαλα ενώ από το το 2012 έως το 2015 αγωνιζόταν σε ομάδες της superleague της Βοσνίας-Εργεζοβίνης (Saragevo , Zeljeznican και Gracanica).

Στην επιλογή του παίκτη αυτού κατέληξε το Δ.Σ. μετά από επίπονη προσπάθεια αναζήτησης ,ενώ σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του ΟΦΙ κ. Χηνόπουλου, εντός των επομένων δύο ημερών θα ανακοινωθεί ακόμα μία μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα μας.

Στις φωτογραφίες βλέπετε τον παίκτη να υπογράφει στον ΟΦΙ παρουσία του προέδρου, και αμέσως μετά να προπονείται στο Βουζουνεράκειο. Ολα αυτά σήμερα Κυριακή πρωί 31-12-2017, παραμονή Πρωτοχρονιάς».