Βαθμολογία

Εντυπωσιακή επιστροφή στις νίκες για τη Γιάννουλη (PICS)

Πολύ εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης που νίκησε με το εντυπωσιακό 1-6 την Αστραπή Νέας Πολιτείας εκτός έδρας για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Ένα παιχνίδι κάτω από ηλιόλουστο καιρό, αλλά σε κακό αγωνιστικό χώρο, παρουσία και του προέδρου της ΕΠΣΛ Δημήτρη Μπουχλαριώτη. Η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη έφτασε σε νικηφόρο αποτέλεσμα μετά από τέσσερις σερί ήττες και μάλιστα με εύκολο τρόπο, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Αστραπή.

Όμως η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανή και ήδη από το ημίχρονο η Δήμητρα προηγείτο με 1-5. Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές έριξαν το ρυθμό του αγώνα με την Γιάννουλη να φτάνει σε ακόμα ένα γκολ για το τελικό 1-6, ενώ στα θετικά και η επιστροφή του Εμμανουήλ, ενός παίκτη κόσμημα για τα γήπεδα. Βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Γιάννουλης επέστρεψε και θωράκισε τα μετόπισθεν.

Η πρώτη καλή φάση ανήκε στη Δήμητρα όταν στο 9' κεφαλιά του Σέντζα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση η Νέα Πολιτεία άνοιξε το σκορ. Ήταν ο Σκόμπας αυτός που έκανε το σουτ από τα αριστερά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και τον Μαστοροδήμο να αιφνιδιάζεται.

Άμεση απάντηση από τους φιλοξενούμενους καθώς στο 13' ο Μάτος με κεφαλιά ύστερα από πάσα του Εμμανουήλ έφερε το ματς στα ίσια, ενώ στο 16' πάλι ο Μάτος με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Θώμου έκανε το 1-2 για την ομάδα του. Στο 18' ο Σέντζας βρέθηκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα όμως από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 20' οι φιλοξενούμενοι πήραν αέρα δυο τερμάτων όταν ο Κατσαμάγκας με πλασέ έκανε το 1-3, ενώ στο 37' ο Θώμος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-4. Τρία λεπτά πριν την ανάπαυλα ο Μάτος έφτασε στο χατ-τρικ καθώς σημείωσε με πλασέ το 1-5 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Το τελικό 1-6 πέτυχε στο 49' με ψηλοκρεμαστό σουτ ο Αμπατζίδης.

Διαιτησία: Τσιοφλίκη (Παραφέστας, Ακρίβος).

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κουτσογιαννούλης (46' Παπαναστασίου), Βουβουσίρας (65' Φώτης), Χλωρός, Κατσιάνος, Ζήσης, Σιάρκος, Μπέτσης, Πράπας (46' Σιώκας), Σκόμπας, Τόπης (72' Μαναός), Καλτσάς.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος, Αμπατζίδης (69' Τσουμάνης), Κουτρουμπής (46' Σουφχάρας), Εμμανουήλ, Θώμος, Σέντζας (48' Πετράκης), Γκατζούλης, Κατσαμάγγας, Μάτος, Τσαρούχας (46' Πουρνάρας).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ