Βαθμολογία

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο Πανηλειακός

Την κοινωνική διάσταση του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, καθώς και την ευαισθητοποίηση του σε θέματα υγείας και ειδικά όταν αυτά αφορούν παιδιά απέδειξε για μια ακόμα φορά ο Πανηλειακός.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής (29/12), αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος αποτελούμενη από τους Γιάννη Σωτηρόπουλο, Γιάννη Γκοτσούλια, Σταύρο Σούλη, Πέτρο Λεβέντη και Παναγιώτη Νιφορόπουλο με την συνοδεία του γενικού αρχηγού Χρήστου Γιαννακόπουλου, επισκέφθηκε την Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Πύργου και μοίρασε δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται και ευχές στους γονείς τους που δε φεύγουν στιγμή από το προσκεφάλι τους.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίου τύπου:

«Οι μικροί ασθενείς υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία αυτή της ομάδας και για τους ίδιους ήταν μια νότα αισιοδοξίας στη δύσκολη συγκύρια να είναι μακριά από το σπίτι τους αυτές τις άγιες μέρες. Ωστόσο, τελικά αντί να δώσουμε, το μεγαλύτερο δώρο το πήραμε εμείς οι ίδιοι καθώς τίποτα στον κόσμο δεν συγκρίνεται και δεν είναι πολυτιμότερο από το χαμόγελο των μικρών παιδιών ακόμα και στις δυσκολότερες συνθήκες».

Μετά την επίσκεψη ο εκ των αρχηγών της ομάδας Γιάννης Σωτηρόπουλος δήλωσε:

«Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους. Μια πρωτοβουλία της ομάδας του Πανηλειακού είναι να είμαστε κοντά σε αυτά τα παιδιά που βρίσκονται αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο. Να τους ευχηθούμε καλές γιορτές, είμαστε δίπλα τους, να έχουν υγεία, και γρήγορα στα σπίτια τους με τις οικογένειες τους».

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου Κώστας Διαμαντόπουλος τόνισε:

«Μετά το Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων και το Χαμόγελο του Παιδιού, σήμερα ήταν η σειρά της ομάδας του Πανηλειακού, της ομάδας της καρδιάς μας, να έρθει στην Παιδιατρική Κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου και να σκορπίσει χαμόγελα και δώρα στους μικρούς ασθενείς. Η ομάδα του Πανηλειακού δεν είναι ένα απλό αθλητικό μέγεθος, θα έλεγα ότι είναι ένα κοινωνικό μέγεθος, που τα τελευταία δυο χρόνια έχει αναγεννηθεί. Τους ευχαριστούμε πολύ, είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς, και θα τονίσω ότι η νοσηλευτική μονάδα Πύργου δεν είναι ένα συμβατικό δημόσιο κτίριο στο Νομό, έχει συνδεθεί πλέον με την κοινωνία και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό».

πηγή: iliaoikonomia.gr