Βαθμολογία

Εορταστικό κλίμα στο ΣΕΦ

Τον τελευταίο της αγώνα για το 2017 δίνει αύριο (31/12) στις 14:00 η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού που υποδέχεται τον Πανιώνιο για την 10η αγωνιστική.

Ένα παιχνίδι - γιορτή για όσους θα βρεθούν με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να μοιράζει πολλά δώρα, αλλά και εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους της ομάδας και όχι μόνο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με αφορμή τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς υποδέχεται τον Πανιώνιο την τελευταία ημέρα του χρόνου και προσκαλεί όλους τους φίλαθλους να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα, που θα διεξαχθεί στις 31/12/2017 και ώρα 14.00 για να αποχαιρετήσουμε χαρούμενα και μπασκετικά το 2017.

Επειδή τα Χριστούγεννα πάντα μας κάνουν να νιώθουμε παιδιά… δε θα μπορούσε να λείπει η χαρούμενη εορταστική ατμόσφαιρα τέτοια ημέρα στο στάδιο! Γι' αυτό η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όπως κάθε χρόνο με αγάπη έχει ετοιμάσει μια σειρά από ενέργειες ώστε όλα τα παιδιά να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή.

- Οι πρώτοι 2.000 φίλαθλοι μας που θα εισέλθουν στο γήπεδο θα πάρουν ως δώρο συλλεκτικά μαγνητάκια και αυτοκόλλητα της ομάδας.

- Στο ημίχρονο του αγώνα 10 παιδιά θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μας και 3 από αυτά θα κερδίσουν τα σούπερ δώρα της ομάδας μας, μια υπογεγραμμένη μπάλα του Βασίλη Σπανούλη και 2 mini μπάλες με υπογραφή του Γιώργου Πρίντεζη!

- Στο 5ο λεπτό του ημιχρόνου θα τραγουδήσουν 15 παιδιά στο κέντρο του γηπέδου και όλοι μαζί τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς! - Φυσικά θα είναι παρών ο εορταστικός Θρυλέων για να μεταδώσει όσο καλύτερα και πιο δυνατά την ενέργειά του στα παιδιά και να βγει φωτογραφίες με όλους κατά την διάρκεια του αγώνα! - Στις Θύρες 3 κ 7 θα υπάρχει ειδικό σημείο όπου όλοι οι μικροί φίλοι μας θα μπορούν να επιλέξουν το δικό τους face painting απο καλλιτέχνες καθώς και να διαλέξουν μια από τις άπειρες μπαλονοκατασκευές που προορίζονται αποκλειστικά για αυτούς!

Επίσης, όσοι φίλαθλοι μας πραγματοποιήσουν αγορές άνω των 20€ σε επίσημα προϊόντα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τις μπουτίκ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, θα παίρνουν ως δώρο μια μπάλα αξίας 8,90€.