Βαθμολογία

Λύση συνεργασίας με Διβανέ, Σάββα, Ιορδανίδη ο Απόλλων Λάρισας

Παρελθόν αποτελούν από τον Απόλλωνα Λάρισας οι Πέτρος Διβανές, Σάκης Σάββας και Νίκος Ιορδανίδης όπως ανακοίνωσε η λαρισινή ΠΑΕ.

Η διοίκηση της λαρισινής ομάδας ευχαρίστησε τους τρεις ποδοσφαιριστές για την συμβολή τους στην άνοδο της ομάδας στη Football League και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την λύση συνεργασίας της με τρεις έξοχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα στην περσινή άνοδο της ομάδας στην Football League.

Οι στιγμές για όλους εμάς στον σύλλογο είναι άκρως συγκινητικές γιατί δεν θα συνεχίσουν κοντά μας, οι Πέτρος Διβανές, Σάκης Σάββας και Νίκος Ιορδανίδης. Τρεις αδαμάντινοι ανθρώπινοι χαρακτήρες, που η παρουσία τους κόσμησε την ιστορική ομάδα μας και που έγραψαν με ανεξίτηλα γράμματα το όνομα τους στην σύγχρονη ιστορία μας.

Ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και όλα τα στελέχη της ΠΑΕ, ευχόμαστε τα καλύτερα στην συνέχεια της καριέρας τους και να γνωρίζουν ότι ήταν, είναι και θα παραμείνουν για πάντα φίλοι μας.

Καλή τύχη όπου και να αποφασίσουν να πάνε και πάνω από όλα με υγεία.