Βαθμολογία

Ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική στην Α' ΕΠΣΛ DeTox

Τρεις εξ αναβολείς αναμετρήσεις για την Α' ΕΠΣΛ DeTox έχουμε προπαραμονές Πρωτοχρονιάς, τρία παιχνίδια για την 11η αγωνιστική τα οποία είχαν αναβληθεί στα τέλη Νοεμβρίου λόγω κακοκαιρίας.

Τρία λοιπόν τα παιχνίδια με την αναμέτρηση που σίγουρα ξεχωρίζει να είναι το ντέρμπι των ομάδων της Ελασσόνας ανάμεσα στον ΠΟ και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη καθώς ο Οικονόμος έχει 27 βαθμούς, ενώ ο ΠΟΕ έχει 23. Από τη μία η ομάδα του Κώστα Κατσάρα που θέλει να μειώσει στον πόντο από τον Ηρακλή και από την άλλη η Ελασσόνα που θέλει να μειώσει την διαφορά της από τον σαββατιάτικο αντίπαλο της.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι στην Αμυγδαλέα ανάμεσα στον Αετό και την Δόξα Αργυροπουλίου δυο ομάδες που επίσης είναι ψηλά καθώς το Αργυροπούλι έχει 26 βαθμούς, έναντι 23 της ομάδας του Δημήτρη Καπετανόπουλου. Η νίκη αποτελεί στόχο και των δυο με την Δόξα να θέλει, όπως και ο Οικονόμος, να μειώσει από τον πρωτοπόρο Ηρακλή, ενώ η Αμυγδαλέα για να αναρριχηθεί και άλλο βαθμολογικά.

Τέλος στην Νέα Πολιτεία η ουραγός και βρισκόμενη σε πολύ δύσκολη θέση Αστραπή των μόλις 4 βαθμών φιλοξενεί την Δήμητρα Γιάννουλης που είναι σε αγωνιστική κάμψη έχοντας σερί αρνητικών αποτελεσμάτων που την έχουν φέρει να έχει μόλις 17 βαθμούς και να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη δεν σκέφτεται επ ουδενί απώλεια βαθμών στην έδρα της ουραγού, ενώ η Αστραπή παλεύει όλα τα ματς και αυτό θα κάνει και το Σάββατο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εξ αναβολής αναμετρήσεων της 11ης αγωνιστικής:

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου

15:00

Αστραπή Ν. Πολιτείας - Δήμητρα Γιάννουλης

Αετός Αμυγδαλέας - Δόξα Αργυροπουλίου

ΠΟ Ελασσόνας - Οικονόμος Τσαριτσάνης

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Ηρακλής Λάρισας 31

2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 27*

3. Δόξα Αργυροπουλίου 26*

4. Σμόλικας Φαλάνης 26

5. ΠΟ Ελασσόνας 23*

6. Αετός Αμυγδαλέας 23*

7. Δαμασιακός 22

8. Κίσσαβος Συκουρίου 22

9. Δωτιέας Αγιάς 21

10. Λάρισα 2012 19

11. Δήμητρα Γιάννουλης 17*

12. Δόξα Βλαχογιαννίου 13

13. Τύρναβος 2005 12

14. Φαλανιακός 11

15. Βούναινα 9

16. Αστραπή Νέας Πολιτείας 4*

* Οι ομάδες με αστερίσκο έχουν έναν αγώνα λιγότερο