Βαθμολογία

Σάκοτα: «Τεράστια προσοχή στον ΓΣΛ/Φάρο»

Το τελευταίο της παιχνίδι για το 2017 δίνει η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ η οποία υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (30/12 17:00) τον ΓΣΛ/Φάρο στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο τεχνικός της Ένωσης Ντράγκαν Σάκοτα έκανε δηλώσεις ενόψει του παιχνιδιού με τους Λαρισαίους όπου δήλωσε ότι στόχος της ομάδας του είναι να κλείσει με νίκη το 2017, όμως επέστησε την προσοχή στην πολύ καλή ομάδα του Γυμναστικού και ότι θα πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα από την πλευρά της ΑΕΚ για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητή της ΑΕΚ:

«Δίνουμε αύριο το τελευταίο ματς για το 2017. Όλοι στην ομάδα θέλουμε για ένα λόγο παραπάνω να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη. Καταφέραμε όλο αυτό το διάστημα, που δεν είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε τις... μπαταρίες μας εν όψει του δύσκολου προγράμματος, που έχουμε τον Ιανουάριο.

Ο αυριανός μας αντίπαλος έχει κάνει τελευταία κάποιες αλλαγές στο ρόστερ. Κάποιους παίκτες τους γνωρίζουμε, ξέρουμε τον τρόπο που αγωνίζονται, και κάποιους άλλους θα τους δούμε για πρώτη φορά. Χρειάζεται προσοχή από μέρους μας. Έτσι ή αλλιώς, ανεξάρτητα ποια ομάδα είναι αντίπαλός μας, πρέπει ως ομάδα να βγάζουμε την ίδια συγκέντρωση, δύναμη και σοβαρότητα στο παρκέ».