Βαθμολογία

Βγάζει ξανά εισιτήρια διαρκείας ο Ατρόμητος

Eξαιρετική ήταν η πορεία του Ατρόμητου στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν και οι Περιστεριώτες προσδοκούν σε ανάλογη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας στο πλευρό τους τον κόσμο τους.

Την Πέμπτη (28/12), λοιπόν, οι «κυανόλευκοι» γνωστοποίησαν ότι θα τεθούν σε κυκλοφορία εισιτήρια διαρκείας για το δεύτερο γύρο της Σούπερ Λίγκας και για τα ματς του Κυπέλλου, διαδικασία που θα ξεκινήσει στις 4 Ιανουαρίου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας για τον δεύτερο γύρο ανακοινώνει η ΠΑΕ Ατρόμητος θέλοντας την πιο ενισχυμένη παρουσία του κόσμου στις εντός έδρας αναμετρήσεις του δευτέρου γύρου της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις μέσα στο 2017 και βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους της. Στη δύσκολη συνέχεια χρειάζεται τη σταθερή παρουσία του κόσμου της στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος αντιλαμβανόμενη τόσο τις δύσκολες εποχές αλλά και την αγάπη του κόσμου για την ομάδα, δημιούργησε σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές εισιτήρια διαρκείας για όλους τους υπόλοιπους αγώνες μέσα στο 2018.

Μέσα στα παιχνίδια εντός έδρας βρίσκονται και τρία πολύ σημαντικά ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μεταξύ των άλλων αγώνων για πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 16:00 με 20:00. Ομοίως και τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 οι εκδόσεις θα πραγματοποιούνται από τις 12:00 μέχρι τις 18:00.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τη διαχείριση στη Θύρα 2 και θα είναι απαραίτητα ο αριθμός ταυτότητας και ΑΜΚΑ του ατόμου που επιθυμεί το διαρκείας».