Βαθμολογία

Δολοφονημένη βρέθηκε Ελληνίδα που είχε εξαφανιστεί στο Λονδίνο

Σε πάρκο του Λονδίνου βρέθηκε δολοφονημένη, την Πέμπτη (28/12), η ελληνικής και ρωσικής καταγωγής Ιουλιάνα Τούντος, η οποία είχε εξαφανιστεί την Παραμονή των Χριστουγέννων. Το πτώμα της 22χρονης κοπέλας εντοπίστηκε δίπλα σε κιόσκι στο πάρκο Φίνσμπουρι.

«Πιστεύουμε ότι αυτή η γυναίκα δέχθηκε επίθεση ενώ βρισκόταν στο πάρκο και αυτό πιθανότατα έγινε την παραμονή Χριστουγέννων. Το πτώμα της βρέθηκε δίπλα σε ένα γηπεδάκι» δήλωσε ο επικεφαλής της της Μονάδας Εγκληματολογικών Ερευνών.

«Προσπαθούμε να εξακριβώσουμε το κίνητρο της υπόθεσης και θα θέλαμε να μάθουμε από οποιονδήποτε είδε κάτι ύποπτο στο πάρκο περίπου τις ημέρες των Χριστουγέννων», πρόσθεσε.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα γίνει την Παρασκευή (29/12), ενώ από την Σκότλαντ Γιάρντ έχει διαταχθεί έρευνα για ανθρωποκτονία. Η νεαρή κοπέλα εθεάθη τελευταία φορά στην οδό Κάμντεν, μετά από έξοδο με φίλους της. Η Τούντος τους είπε πως θα πήγαινε με λεωφορείο στο σπίτι της και πως θα τους έβλεπε το βράδυ για να γιορτάσουν μαζί. Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ποτέ.