Βαθμολογία

Επέστρεψε στον Αγροτικό Αστέρα ο Λάμπρου

Με ένα δικό του παιδί ενισχύθηκε στη μεσαία του γραμμή ο Αγροτικός Αστέρας, εν όψει και της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Η ομάδα του Ευόσμου ανακοίνωσε την Τετάρτη (27/12) την απόκτηση του Στέλιου Λάμπρου, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Κεραυνό Κολχικού.

Σημειώνεται ότι ο 21χρονος έκανε τα πρώτα του βήματα στους «πράσινους», με τους οποίους το 2015 είχε υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ΠΜΑΣ Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Λάμπρου.

Ο Στέλιος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και είναι γεννημένος στις 30/6/1996. Μέχρι πρότινος ανήκε στο δυναμικό του Κεραυνού Κολχικού, ενώ είχε περάσει και από την Αναγέννηση Επανωμής, τον Μακεδονικό, τον Καμπανιακό και τον Παύλο Μελά. Επίσης, το 2015 είχε υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αγροτικό Αστέρα όταν αγωνιζόταν με την Κ20 της ομάδας. Στέλιο, καλώς όρισες και πάλι στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα!».