Βαθμολογία

Τέλος δύο από Αμβρυσσέα

Τη λύση της συνεργασίας της με τους Βαϊο Στούμπο και Κέβι Χίσι ανακοίνωσε η ομάδα του Διστόμου. Παρελθόν από τον Αμβρυσσέα αποτελούν οι Βαϊος Στούμπος και Κέβι Χύσι. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Βαϊο Στούμπο και Κέβι Χίσι. Ο Αμβρυσσέας Διστόμου τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στο σύλλογο μας και τους εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους!»

Ο Κέβι Χίσι τόνισε μετά το «διαζύγιο» με την ομάδα: «Ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα να φύγω απο την ομάδα του Αμβρυσσέα. Στο Δίστομο αισθάνθηκα πολύ αγάπη και μπορώ να πώ οτι πρώτη φορά ένιωσα τόσο οικογένεια με τους συμπαίκτες μου, παιδιά που γνώρισα στο Χωριό δεν γνωριζόμασταν πρίν.. Φεύγοντας έκλαψα για αυτούς που τους θεωρώ αληθινούς μου φίλους, οικογένεια μου!

Θέλω να ευχαριστήσω όλη τη διοίκηση του Αμβρυσσέα ,τον πρόεδρο Ηλία Καβαλαγιό ,ολους τους αγνούς παράγοντες που θα ζήλευαν επαγγελματικές ομάδες ,χωρίς ίχνος πονηριάς μέσα τους , πρόθυμους να βοηθήσουν σε οτι χρειαζόμασταν και σε οτι πραγματικά μπορούσαν. Αν έπαιρνα μια απόφαση μόνο με τη καρδιά μου και το συναίσθημα, θα ήμουν ακόμα εκεί!!

Σας ευχαριστώ για όλααα!!

Α-Α -ΑΜΒΡΥΣΣΕΥΣ!!!!!»