Βαθμολογία

Καλά Χριστούγεννα από το athleticlarissa

Ο ερχομός του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού ελπίζουμε να μας δώσει πνευματική ανακούφιση, σωματική υγεία για να δούμε και να ζήσουμε την ανάκαμψη της χώρας μας σε ηθικό και οικονομικό επίπεδο, την καλυτέρευση του συνόλου του Ελληνικού αθλητισμού και κυρίως να μας δώσει τη χαρά και την ευλογία σε όλους τους Λαρισαίους να μπορέσουμε να επιτύχουμε το ποθούμενο και αυτό που μας αξίζει.

Παράλληλα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε ως ηλεκτρονική εφημερίδα τους χιλιάδες επισκέπτες μας που βρίσκονται καθημερινά εδώ και πάρα πολλά χρόνια δίπλα μας και μας δείχνουν την αγάπη τους απλόχερα, έχοντας στο ενεργητικό μας πάρα πολλές αποκλειστικότητες και μεγάλες πρωτιές!

Χρόνια Πολλά! Καλά Χριστούγεννα από τον ιδιοκτήτη του athleticlarissa Χρήστο Γκατζούλη, καθώς και από τα υπόλοιπα μέλη της μεγάλης οικογένειας της ηλεκτρονικής εφημερίδας, την Βάσω Γκατζούλη (υπεύθυνη τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας), τον Αντώνη Ρηγανάκο (Aρχισυντάκτη), τον Δημήτρη Διαμαντή (τεχνικό του site), καθώς και αρκετοί εξωτερικοί συνεργάτες του athleticlarissa που συνεργαζόμαστε και είναι πολύτιμη η βοήθειά τους!

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία, αγάπη, ευτυχία, ελπίδα και τύχη!!!