Βαθμολογία

Τα άτομα που φιγουράρουν για το «Survivor 2»...

Μιχάλης Μουρούτσος, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Νίκη Πετρουλάκη και Δανάη Γεωργαντά είναι οι τέσσερις επικρατέστεροι να ταξιδέψουν στο νησί, για τη δεύτερη σεζόν του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης.

Όνομα-έκπληξη είναι αυτό του Νάσου Παπαργυρόπουλου, του γοητευτικού γιου του επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλου, ο οποίος ασχολείται με επιχειρήσεις, και personaltraining, ενώ έχει παίξει και στο θέατρο -και συγκεκριμένα στο «Rocky Horror Show» με τη Νάντια Μπουλέ. Ο βαφτισιμιός του Τόλη Βοσκόπουλου έχει ενθουσιάσει την παραγωγή και θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος ήδη.

Επόμενη υποψήφια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η Νίκη Πετρουλάκη, αδελφή της γνωστής γυμνάστριας Ελένης Πετρουλάκη, η οποία ανήκει στις επικρατέστερες παίκτριες των Διασήμων. Η Νίκη, με εντυπωσιακές σωματικές αναλογίες, ασχολείται με την γιόγκα και μάλλον θα την δούμε να προπονεί τις συμπαίκτριές της στις παραλίες. 

Η «Μικρή Ολλανδέζα», όπως αποκαλούν την διάσημη vlogger, Δανάη Γεωργαντά, που ξεκίνησε από το «Next Top Model», είναι το «καυτό» χαρτί του καναλιού και λογικά, εκτός απροόπτου, ετοιμάζει αποσκευές.

Σίγουροι θεωρούνται μέχρι στιγμής οι Στέλιος Κρητικός, Γιάννης Βαρδής, Όλγα Φαρμάκη, Δημήτρης Βλάχος, Ιωάννα Μπέλλα, ενώ στενά πολιορκείται και επίσημα πλέον, μετά την αποκάλυψη του «Πρώτου ΘΕΜΑτος», ο Νέρι Καστίγιο.