Βαθμολογία

Νίκη με ανατροπή για τον Αστέρα Μελισσοχωρίου (PICS)

Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να πάρει στο τέλος μία ακόμη νίκη με σκορ 1-3 απέναντι στη φιλόδοξη ομάδα της Αναγέννησης Καλοχωρίου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν δυνατό, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 12’. Ο Παράφορος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Λούγκος Κ. με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 38’ ύστερα από χέρι του Γκουντούρα, το πέναλτι εκτέλεσε ο Λιάγκας για να κάνει το 1-1.

Στο 41΄καλό σουτ του Λιάγκα πέρασε άουτ. Στο 50’ ο Βουτυρίτσας βρέθηκε τετ α τετ έκανε το πλασέ μπλόκαρε ο Αλί. Στο 57’ το σουτ έκανε ο Λιάγκας από πολύ κοντά έδιωξε με τα πόδια ο Αλί.

Στο 65’ το φάουλ εκτέλεσε ο Βουτυρίτσας, διεκδίκησαν την μπάλα ο Μουμίν με τον Αλί, νικητής ο Καραπέτσας που σε κενή εστία έκανε το 1-2. Και στο 76’ ο Ζαφειρίου έβγαλε τετ α τετ τον Νούσια, προσωρινά έδιωξε ο Αλί, ήρθε όμως ο Βογιατζής που με ωραίο πλασέ έκανε το 1-3.

*Η νίκη του Μελισσοχωρίου είναι αφιερωμένη στον Λάμπρο Αγγελούλη που τραυματίστηκε στο κεφάλι και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου του έγιναν ράμματα. Ευχές για ταχεία ανάρρωση και από το athleticlarissa.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Αποστόλης Έξαρχος): Αλί, Τσιρώνης Γ. (32’ λ.τ. Μπράτσια), Στραβέλας, Μάρκου, Δεσπόπουλος, Λίταινας, Γκουντούρας, Λούγκος Ι., Λούγκος Κ., Παράφορος (46’ Τσιρώνης Α.), Μήλιος (57’ Ζιώγας Χ.).

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Σπύρος Μούτσιος): Κουκούτσης (91’ Μπουρονίκος), Βαλώζος (89’ Παπαϊωάννου), Καραλής, Καραπέτσας, Αγγελούλης Λ. (20’ λ.τ. Αβδουλάς), Μουμίν, Βουτυρίτσας, Βογιατζής, Ζαφειρίου (91’ Τζιάστας), Λιάγκας, Νούσιας.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Γουδουλάκης, Τζήκας.