Βαθμολογία

Πήρε το ντέρμπι και ανέβηκε ο Αμπελωνιακός

Ο Αμπελωνιακός πήρε το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό Αμπελιάς με σκορ 3-1 για την Α1’ ΕΠΣΛ.

Για τους γηπεδούχους στο 10’ ο Βούκιας έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ. Την ίδια τύχη είχε στο 15’ και η κεφαλιά του Ελευθέρογλου. Στο 25’ όμως τη σέντρα έβγαλε ο Σερίφης και ο Γεωργούλας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Αμπελιά και το 0-1. Στο 30’ ο Γεωργιούλας έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Βούκιας στο 32’ έβγαλε τη σέντρα για τον Πατρίκου που με σουτ έφερε το ματς στα ίσα. Στο 35’ ο Παλαμίδας έκανε τη σέντρα – σουτ που πέρασε ξυστά από το κάθετο δοκάρι.

Στο 40’ ο Βούκιας μόνος του με το τέρμα χάνει την ευκαιρία να σκοράρει. Στο 64’ για την Αμπελιά ο Παλαμίδας σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφ σάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν και την κεφαλιά του Γεωργούλα έδιωξε με υπερένταση ο Βραζιτίκος. Με την τελευταία καλή στιγμή στο 75’ όταν το κοντινό πλασέ του Καλπία έδιωξε σε κόρνερ ο Βραζιτίκος.

Ο Αμπελώνας στο 80’ κάνει την ολική ανατροπή με την κεφαλιά του Χατζούλη και στο 84’ ο Τσετεροκλής εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Ψύρρας για το τελικό 3-1. Διακριθέντες για τους γηπεδούχους ήταν οι Χατζούλης και Ψύρρας και για τους φιλοξενούμενους οι Καλπίας και Γεωργούλας.  

Αμπελωνιακός (Γιάννης Αλεξούλης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Ψύρρας (80’ Νταφούλης), Μάρκου, Κωτούλας, Αλεξόπουλος, Μεσημέρης, Χατζούλης, Πατρίκου (80’ Χότζα), Βούκιας (70’ Γκιόνα), Τσετιροκλής, Ελευθέρογλου (78’ Καρυπίδης).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Λαζαρίδης, Ζαφειρούλης (65’ Σουλτούκης), Δεμέστυχας, Καλπίας, Δήμου, Κουρμπάτι, Μιστάκου, Παλαμίδας, Γεωργούλας, Σερίφης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ