Βαθμολογία

Βούζας: «Στάθηκε καλά η ΑΕΛ, το μέλλον τους ανήκει»

Δηλώσεις έκανε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο Ρέντη ο τεχνικός της κ-20 του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας.

Ο προπονητής των Πειραιωτών αναφέρθηκε στο παιχνίδι όπου κομβικό σημείο ήταν η αποβολή, δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος όταν ρωτήθηκε αν καλύπτεται το -5 από τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα σε ερώτηση του απεσταλμένου του athleticlarissa.gr Αντώνη Ρηγανάκου για την εικόνα της ΑΕΛ, ο κ. Βούζας μίλησε με τα καλύτερα λόγια, αναφέροντας και εκείνος το πολύ νεαρότερο της ηλικίας τονίζοντας ότι το μέλλον τους ανήκει.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Βούζα:

«Νομίζω ότι πετύχαμε μια δίκαιη νίκη ήταν πιο εύκολη γιατί ο αντίπαλος αγωνίστηκε με δέκα παίκτες αυτό μας βοήθησε πολύ, εύχομαι να επανέλθουμε μετά τις γιορτές ακόμα καλύτεροι, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί στα τελευταία παιχνίδια και αποδίδουν καλά, αλλά και η ομάδα κερδίζει και όπως είναι χρέος μας συνεχίζουμε την πορεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Σε ερώτηση για την 7η συνεχόμενη νίκη και το καλό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του και αν καλύπτεται η διαφορά από τον Παναθηναϊκό δήλωσε:

«Στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να γίνουν εμείς οφείλουμε σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε παράλληλα αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο και βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο ατομικά τους ποδοσφαιριστές. Νομίζω έχει ακόμα πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ που θα βοηθήσει στη συνέχεια, οι παίκτες βελτιώνονται συνεχώς και ευελπιστώ στο τέλος να πάρουμε τον τίτλο του πρωταθλητή».

Σε ερώτηση του athleticlarissa για την ομάδα της ΑΕΛ και το δικό του σχόλιο ανέφερε:

«Η Λάρισα παρόλο που αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα νομίζω στάθηκε πολύ καλά αμυντικά, στο δεύτερο δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες από ότι είδα έχει και νεαρούς ποδοσφαιριστές, μικρότερους σε ηλικία δηλαδή, θεωρώ ότι το μέλλον τους ανήκει και η Λάρισα θα παρουσιαστεί καλύτερη».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ