Βαθμολογία

Ζιάκας: «Δυο κακές στιγμές όλο το παιχνίδι»

Δηλώσεις έκανε στο athleticlarissa.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης της κ-20 με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη ο τεχνικός της ομάδας Μίλτος Ζιάκας.

Ο κόουτς των «βυσσινί» στάθηκε στις δυο άτυχες στιγμές της ομάδας στο παιχνίδι που της πλήρωσε με τα δυο τέρματα, ενώ αναφέρθηκε και σε αυτό που είναι σημαντικότερο, πέραν από βαθμολογίες και αποτελέσματα, που είναι η ανάδειξη παικτών για το αύριο της ομάδας.

Παράλληλα ο κ. Ζιάκας συνεχάρη τους παίκτες του για την ηρωική προσπάθεια που κατέβαλαν, λαμβάνοντας υπόψη ότι αρκετοί είναι γεννημένοι το 2000 και το 2001, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και τις ευχές του ενόψει των Εορτών που έρχονται.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Ζιάκα:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την ηρωική τους προσπάθεια πραγματικά η προσπάθειά τους ήταν συγκινητική. Εμείς έχουμε μια ομάδα πολύ νεανική ο κόσμος δεν το γνωρίζει έχουμε αρκετά παιδιά του 1999, του 2000, του 2001 και ελάχιστα του 1998, έλειπαν όλοι οι επαγγελματίες και εμένα αυτή τους η εμφάνιση και αυτή τους η προσπάθεια με γεμίζει αισιοδοξία για το αύριο και να στείλουν ένα μήνυμα σε όλους ότι μπορούν. Γιατί όλοι κοιτάζουν τις βαθμολογίες κοιτάζουν τα αποτελέσματα, αλλά πολλές φορές η λογική παρακάμπτει την πραγματικότητα. Σε πολλά πρωταθλήματα μετράει η προπονητική ηλικία των παικτών η οποία είναι μηδαμινή στους δικούς μας παίκτες και ήταν ένα σημείο που σήμερα πληρώσαμε στο ματς.

Ένα πέναλτι μια κακιά στιγμή στο χέρι του Νούσιου, μείναμε με δέκα παίκτες από το 15' και ένα λάθος παίκτη μας λόγω απειρίας το πληρώσαμε. Για αυτό όπως είπα αφήνω τις βαθμολογίες στην άκρη τα παραδείγματα να δημιουργούμε πρωταθλητές με διάφορες ηλικίες και διάφορες προπονητικές ηλικίες είναι πάμπολλα και το ελληνικό ποδόσφαιρο τις έχει ζήσει στο παρελθόν. Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε και να βγάλουμε παίκτες θέλει σχεδιασμούς, τι θέλουμε να κάνουμε, που πρέπει να βαδίσουμε και πως πρέπει να το κάνουμε και αν υπάρξει αυτό, τότε κάτι μπορεί να γίνει, αλλιώς απλώς θα λέμε ότι κάνουμε κάτι για να το κάνουμε.

Θέλω να ευχηθώ Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο, στο φίλαθλο κόσμο της Λάρισας, στο come back της ομάδας παρατηρούμε για πολλές αγωνιστικές να συνεχιστεί και στο καινούριο έτος και γιατί όχι μπορούμε να δούμε την ομάδα μας να φτάνει μέχρι και το κύπελλο. Καλή Χρονιά, υγεία και ότι επιθυμεί ο καθένας».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ