Βαθμολογία

Η Λάρισα 2012 το γκολ, τα Βούναινα τις ευκαιρίες

Μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε σήμερα (23/12) η Λάρισα 2012 καθώς επικράτησε με 1-0 των Βουναίνων για την 14η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Η ομάδα του Νίκου Αργυρούλη σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο και κράτησε μέχρι τέλους το υπέρ της σκορ καθώς τα Βούναινα δεν αξιοποιήσαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Με την συμπλήρωση του 20λέπτου ο Γιώργος Ξέρας με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0, ενώ στο 43' και στο 44' ο Κατσιώτης από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Μπρέλλα, με το 1-0 να αποτελεί το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Τσανάς απείλησε στο 64' όμως το σουτ του πέρασε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Χατζηλιάδη στο 70'. Ο πορτιέρε της Λάρισας 2012 δήλωσε παρών στο 77' στο πλασέ του Φώτη Μερτζανίδη μέσα από την περιοχή και στην κεφαλιά του Κατσιώτη στο 87' αποκρούοντας και τις δυο φορές κρατώντας την υπερπολύτιμη νίκη για την ομάδα του.

Λάρισα 2012 (Νίκος Αργυρούλης): Μπρέλλας, Φλώρος Παν, Φλώρος Βαλ., Φλώρος Β., Φλώρος Α. (70' Μανακούσιος), Μολάς Θ., Μπόντε, Ξέρας, Κίτσιος Π., Τσιάκος, Μπέης (75' Σελήνης).

Βούναινα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκουφίκης, Χατζηλιάδης Γ., Καρέτσος, Φαρμάκας, Ξαφάρας, Μερτζανίδης Η., Χριστοδούλου, Τσανάς (67' Ραπτόπουλος), Κατσιώτης, Μερτζανίδης Φ. Χατζηλιάδης Σ.