Βαθμολογία

Κρίθηκε στο γκολ το ματς στο Βλαχογιάννι

Ένα γκολ ήταν αυτό που έκρινε το παιχνίδι στο Βλαχογιάννι ανάμεσα στην Δόξα και την Αστραπή Νέας Πολιτείας που μάχονται για την παραμονή στην Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Η ομάδα του Νίκου Φακίτσα ήταν αυτή που χαμογέλασε καθώς πέτυχε την ουσία που είναι το γκολ, ενώ είχε ένα δοκάρια και ευκαιρίες με τον Πάτση, κόντρα στην Αστραπή Νέας Πολιτείας που έκανε καταπληκτική εμφάνιση και δικαιούνταν σίγουρα κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση καθώς έχασε σωρεία ευκαιριών, αλλά πλήρωσε την απειρία της.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν σε τρεις περιπτώσεις με τον Πάτση όταν και στις τρεις ολομόναχος με το τέρμα σούταρε πάνω από τα δοκάρια, αρχικά στο 30' εν συνεχεία στο 35', αλλά και στο 40'. Στο 70' έχουμε το δοκάρι για το Βλαχογιάννι όταν ο Φακίτσας έκανε την σέντρα με τον Αθανασούλη να πιάνει την κεφαλιά, αλλά την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο. Πέντε λεπτά όμως αργότερα οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Αθανασούλη να κάνει την παράλληλη μπαλιά και ο Φακίτσας με πλασέ έκανε το 1-0.

Από την άλλη η Αστραπή Νέας Πολιτείας έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση, κάτι που παραδέχτηκαν και οι άνθρωποι της Δόξας, αλλά στάθηκε άτυχη στις ευκαιρίες που δημιούργησε. Καλτσάς, Αντωνόπουλος, Μπέτσης και Κατσάνος, όλοι εις διπλούν, έχασαν ευκαιρίες από αυτές που λέμε ότι δεν χάνονται.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βλιώρας, Πάσσος, Μωυσίδης, Μάρκου, Μυτούλας, Λάκης, Γκουρομπίνος, Πάτσης (85' Σδράνης), Φακίτσας Σ., Αθανασούλης, Γεωργούλης (65' Καλογιάννης).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κουτσογιαννούλης, Βουβουσίρας, Χλωρός (85' Τσακαλίας), Κατσάνος, Ζήσης, Σιάρκος, Πέτσης, Πράπας (78' Κιούσης), Καλτσάς, Σκόμπας (70' Αντωνόπουλος), Τόπης (46' Μαναός).