Βαθμολογία

«Είμαστε καλύτεροι από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ»

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ΑΕΚ στο πρώτο μισό της σεζόν. Ο λόγος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος εξέφρασε την άποψη πως η Ένωση είναι καλύτερη από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του αλλά και για την κλήρωση του «Δικεφάλου» στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ με την Ντιναμό Κιέβου. Αποσπάσματα από τη συνέντευξή του στην «Ώρα των Σπορ»:

Για το αν η ΑΕΚ είναι καλύτερη από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: «Ναι, είμαστε. Σαν ομάδα η ΑΕΚ είναι καλύτερη. Αυτό πιστεύω. Και θα έλεγα αυτό ακόμα και αν δεν έπαιζα στην ΑΕΚ. Αυτό βλέπω μέχρι τώρα. Ούτε θέλω να προκαλέσω, αλλά ούτε είμαι και από αυτούς που θα προσπαθήσουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου. Θεωρώ πως είμαστε σαν ομάδα, καλύτεροι. Και νομίζω πως αυτό είναι κάτι που το έχουν πει δημοσίως και αρκετοί προπονητές άλλων ομάδων της Σούπερ Λίγκας». 

Για το συμβόλαιό του: «Δεν έχει γίνει ακόμα καμία κουβέντα με την ΑΕΚ. Θα πω το ίδιο και τώρα. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ το θέλει, μπορούμε να υπογράψουμε σε δύο λεπτά. Προτεραιότητά μου είναι η ΑΕΚ και να μείνω εδώ. Ξεκάθαρα πράγματα. Όμως είμαι και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής». 

Για την πορεία στην Ευρώπη: «Μπορούμε να προχωρήσουμε ένα βήμα ακόμα. Το πιστεύω. Από τη στιγμή που ήρθε αυτή η κλήρωση, θεωρώ πως η κανονική ΑΕΚ μπορεί να προκριθεί και στην επόμενη φάση. Μπορεί η ΑΕΚ να το κάνει. Αυτό πιστεύω. Έχουμε αυτοπεποίθηση και εγώ και όλοι μας». 

Για την κλήρωση με την Ντιναμό: «Δεν πρέπει να κοιτάμε τα ονόματα. Θυμάμαι με τον Παναθηναϊκό είχαμε αντιμετωπίσει τη Μάλαγα και θεωρήθηκε βατή η κλήρωση, διότι οι Ισπανοί είχαν τεράστια οικονομικά προβλήματα. Έφτασαν όμως τότε μακριά στην Ευρώπη. Επαναλαμβάνω, θεωρώ πως μπορούμε να περάσουμε...».