Βαθμολογία

Φυντάνης: «Δεν αποκλείεται να είναι μαζί μας και στη συνέχεια»

Πίσω από τον πάγκο εκτελούσε λόγω τιμωρίας χρέη προπονητή για την ΑΕΛ, ο Ηλίας Φυντάνης, δίνοντας εύκολα οδηγίες στο συνεργάτη του Ανδρέα Λαυδαριά, ενώ ωτακουστής ήταν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, που παρακολουθούσε τον αγώνα δίπλα από τον πάγκο με την ομπρέλα του.

Για τον αγώνα με την Ξάνθη ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, δήλωσε στην εφημερίδα «Ελευθερία»: «Η ΑΕΛ απέδειξε ότι είναι παντός καιρού το τελευταίο διάστημα αφού με χιονόνερο και σε χιονισμένο γήπεδο έπαιξε το ίδιο καλά όπως και στα προηγούμενα ματς. Κερδίσαμε με 3-0 αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα για την πρόκριση αφού πρέπει και στη ρεβάνς να είμαστε καλοί. Σίγουρα θα ήθελα να δει και αυτή την αναμέτρηση ο αδελφός μου αλλά έφυγε γρήγορα από τη ζωή. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες που παρότι ήταν οι ίδιοι που αγωνίσθηκαν την περασμένη Κυριακή με τη Λαμία για το πρωτάθλημα ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και με συγκλονιστικό πάθος πήραν μια σπουδαία νίκη και το κυριότερο έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Αυτό το ποδόσφαιρο χαίρονται οι φίλαθλοί μας. Θα σταθώ στον Λεοζίνιο που με το γκολ που πέτυχε θα ανέβει ψυχολογικά και δεν αποκλείεται να είναι μαζί μας και στη συνέχεια. Το γκολ ίσως είναι ένα «παράθυρο παραμονής». Στον καλό Λεοζίνιο πιστεύουμε. Θα δούμε στην πορεία...».

Ο Ηλίας Φυντάνης μίλησε και για τις μεταγραφικές προτεραιότητες της ομάδας λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή οι δυο θέσεις που θέλουμε ενίσχυση λόγω τραυματισμών, καρτών αλλά και εναλλακτικών λύσεων αφού κανένας παίκτης δεν μπορεί να έχει μόνιμα καλή απόδοση είναι του δεξιού μπακ και του αριστερού μπακ. Από τις θέσεις αυτές θα ξεκινήσουμε τις μεταγραφικές κινήσεις.