Βαθμολογία

Διπλό «χτύπημα» από Πέλοπα

Στην ανακοίνωση δύο μεταγραφών προχώρησε την Παρασκευή (22/12) η ομάδα του Κιάτου. Τους Αλέξανδρο Αμπντέλ Ραχήμ και Αναστάση Μανιώτη πρόσθεσε στο ρόστερ της η ομάδα του Κιάτου, μετά και την απόκτηση του Βασίλη Παπουτσή. Οι δύο ποδοσφαριστές είναι νεαροί σε ηλικία, με τις τελευταίες τους ομάδες να είναι από τη Γ' εθνική, με ΑΣΦ Αλεξάνδρειας και Αχιλλέα Φαρσάλων αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση για Ραχήμ: «Το δευτερο μετεγγραφικό απόκτημα του Πελοπα ενόψει της ενισχυσης που εχει προγραμματισει η διοικηση της ομαδας. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Αμπντέλ Ραχήμ, ο οποίος παρά το γεγονός πως είναι 24 ετών (23/02/1993),έχει σημαντική εμπειρία από τη Γ Εθνική καθώς έχει αγωνιστεί με τους Φίλιππο Αλεξάνδρειας(η τελευταία του ομάδα), Παναργειακό ,Παναρκαδικό, Καλαμάτα, ΑΕ Σπάρτη, Πανσερραϊκό, ΑΕ Κηφισιάς, ΑΟ Γλυφάδα, Πανελευσινιακό, Αχαρναϊκό και Ολυμπιακό Λαυρίου. Έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ.Καλωσοριζουμε τον Αλεξανδρο στην οικογενεια του Πελοπα και του ευχομαστε υγεια και επιτυχιες».

Και αυτή για Μανιώτη: «Το τριτο μετεγγραφικό απόκτημα του Πελοπα ενόψει της ενισχυσης που εχει προγραμματισει η διοικηση της ομαδας. Πρόκειται για τον Ανασταση Μανιωτη ο οποιος ξεκινησε απο τις ακαδημιες του Πελοπα και προλαβε να αγωνιστει με τα χρωματα των ερυθρολεθκαν στο πολυ ανταγωνιστικο τοτε πρωταθλημα της Δ εθνικης ,τελευταια ομαδα του 22χρονου ποδοσφαιριστη ο Αχιλεας Φαρσαλων ομαδα Γ Εθνικης στην οποια αγωνιζοταν ως βασικος.

Επιστροφη στο ''σπιτι'' λοιπον για τον Ανασταση τον οποιο καλωσοριζουμε εκ νεου στην οικογενεια του Πελοπα και του ευχομαστε υγεια και επιτυχιες».