Βαθμολογία

Ανακοινώθηκε ο Χατζηαθανασίου

Παίκτης του Αγροτικού Αστέρα και επίσημα είναι ο 20χρονος αριστερός μπακ. Ο νεαρός ακραίος οπισθοφύλακας αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κ20 της Ανόρθωσης.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ΠΜΑΣ Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντρέα Χατζηαθανασίου.Ο νεαρός παίκτης αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ακραίου και κεντρικού αμυντικού και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας. Προέρχεται από την Κύπρο, είναι γεννημένος στις 3/2/1997 ενώ μέχρι πρότινως αγωνιζόταν στην ομάδα της Ανόρθωσης. Ο ερχομός του στην Ελλάδα θα συνδυαστεί με τις φοιτητικές του υποχρεώσεις. Ανδρέα καλωσόρισες στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα!».

Ακόμη, ο Αγροτικός Αστέρας προχώρησε και σε ανακοίνωση, με την οποία τονίζει πως: «Ο ΠΜΑΣ Αγροτικός Αστέρας θα ήθελε να ενημερώσει για τα θέματα τόσο του μεταγραφικού σχεδιασμού, όσο και τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ομάδα. Βάση και ισχύ έχουν μόνο τα δημοσιεύματα που έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και πουθενά αλλου».