Βαθμολογία

Στον Ιωνικό ο Εζουμέζου

Ενίσχυση στην επιθετική γραμμή για τον Ιωνικό, ο οποίος απέκτησε τον Χίλαρι Όλα Εζουμέζου. Η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε την Παρασκευή (22/12) τη συμφωνία της με τον Νιγηριανό επιθετικό, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Αχαρναϊκό μετά την αποχώρησή των Μενιδιατών από το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Ιωνικού ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Ezumezu Hillary Ola. Ο 23χρονος Νιγηριανός προέρχεται από την Football League καθώς έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα της Άρσεναλ Κιέβου, Mormeneske κ.α. Αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην μπροστινή γραμμή της ομάδα μας, εμείς τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού και του ευχόμαστε καλή αρχή».

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως μέλος του Ιωνικού, ο 23χρονος άσος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στον Ιωνικό, υπήρξαν αρκετές προτάσεις από άλλες ομάδες της κατηγορίας καθώς και από την Football League. Επέλεξα τον Ιωνικό διότι ο πρόεδρος έδειξε σημαντικό ενδιαφέρον προς εμένα από την πρώτη στιγμή και με αγκάλιασε αμέσως. ένας δεύτερος σημαντικός παράγοντας που επηρέασε την απόφασή μου είναι η  βαθιά ιστορία που έχει ο σύλλογος. Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω ώστε η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της και να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι».