Βαθμολογία

«Οικογένεια εντός και εκτός γηπέδου με τον Αλμωπό»!

Στη mikriliga.com και τη Γαρυφαλλιά Σταματάκη μίλησε ο δεξιός μπακ του Αλμωπού Αριδαίας, Γιώργος Κιουλτζόπουλος. Ο  18χρονος οπισθοφύλακας αναλύει την μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου, αλλά και την προσωπική του πορεία μέσα από τον Αλμωπό. Αναλυτικά:

Για την πορεία της ομάδας της Αλμωπίας:

«Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας είναι εξαιρετική, έχουμε δέσει σαν οικογένεια και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα που φέρνουμε. Θα βάλουμε τα δυνατά μας, προκειμένου ο Αλμωπός να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογική κατάταξη. Κύριος στόχος μας ήταν και είναι η παραμονή, όμως βλέπουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε να παραμείνουμε αρκετά πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού και αυτό θα κάνουμε ως το τέλος του πρωταθλήματος».

Για την δική του πορεία:

«Ήρθα στον Αλμωπό με στόχο να βοηθήσω την ομάδα. Αυτό θα κάνω όσο μπορώ, με σκληρή δουλειά,και από εκεί και πέρα ότι και να έρθει είναι καλοδεχούμενο. Έχω πα΄ρει συμμετοχές σε αρκετά παιχνίδια και πιστεύω ότι τα πάω καλά, ποτέ όμως δεν είναι αρκετό και σκοπεύω να συνεχίσω να δουλεύω, έτσι ώστε να ικανοποιήσω τους ανθρώπους που μ’ εμπιστεύτηκαν».

Για το αν έχει άλλες προτάσεις μέχρι τώρα:

«Έχω ναι, και μάλιστα από αρκετές ομάδες. Πρώτα από όλες όμως δίνω προτεραιότητα στον Αλμωπό Αριδαίας. Εξετάζω όλες τις περιπτώσεις μία προς μία, προκειμένου να κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή, αν όχι τώρα, για το καλοκαίρι».

Προσωπικοί στόχοι:

«Είμαι μικρός ακόμη για να θέσω μακροπρόθεσμους στόχους. Προς το παρόν δουλεύω και προπονούμαι σκληρά, προκειμένου να έρθει κάτι καλύτερο στο μέλλον. Μιαμεταγραφή σε υψηλότερο επίπεδο, θα ήταν πολύ καλή. Αλλά ξέρω ότι δεν είμαι ακόμη έτοιμος 100% για να αγωνιστώ. Ως τότε, προπονούμαι σκληρά, προκειμένου να το καταφέρω».