Βαθμολογία

Άκυρο από Αναστασιάδη, στροφή σε άλλους

Μπορεί να ήταν ο εκλεκτός της Κέρκυρας για να διαδεχτεί τον Αλέξανδρο Βοσνιάδη, αλλά από την αρχή η περίπτωση του Άγγελου Αναστασιάδη δεν ήταν εύκολη, κάτι που αποδείχτηκε στην πορεία.

Είχαμε τονίσει πως το βασικό θα είναι να βρεθεί η λύση στο οικονομικό και εκεί φαίνεται πως υπάρχει διαφορά σημαντική με αποτέλεσμα ο 64χρονος τεχνικός να απορρίψει την πρόταση που του έγινε και να αναγκάσει τους Φαίακες να στραφούν σε εναλλακτικές.

Στο νησί υπάρχει καλή άποψη για τον Στάικο Βεργέτη και είναι μία λύση που εξετάζεται με θέρμη αυτές τις ώρες, ενώ στο τραπέζι έχουν πέσει και τα ονόματα των Νίκου Νιόπλια και Γιώργου Κορακάκη, ενώ δεν είναι και λίγοι εκείνοι που έχουν προταθεί.

Από εκεί και πέρα, το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Υπάρχει προβληματισμός για πολλούς λόγους (καθυστέρηση στις πληρωμές, αποτελέσματα, αλλαγή προπονητή) και ο Στέφανος Σιόντης ζήτησε να αποχωρήσει με αποτέλεσμα να προπονείται μόνος του. Παρεμπιπτόντως, από την Παρασκευή (22/12) ξεκινά η άδεια των Χριστουγέννων για τους παίκτες.

a-sports.gr