Βαθμολογία

Πετράκης: «Πληρώσαμε μία φάση»

Με δύο ήττες έκλεισε το έτος ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μετά το «Γ. Καραϊσκάκης» έχασε και στη Λιβαδειά με 1-0 το βράδυ της Πέμπτης (21/12). Αυτή τη φορά οι Ηπειρώτες ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλό τους, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.

Έχασαν ευκαιρίες, είχαν την υπεροχή, αλλά δέχτηκαν ένα γκολ στο 89' με αποτέλεσμα να είναι σε μειονεκτική θέση όσον αφορά την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Αυτό εννοείται πως προβληματίζει τον Γιάννη Πετράκη, ο οποίος είπε πως η ομάδα του δέχτηκε γκολ στη μοναδική φάση που έφαγε.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV: «Έλλειψη συγκέντρωσης και τύχης, στο σημερινό παιχνίδι είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, πληρώσαμε μια φάση και τη μοναδική ευκαιρία του Λεβαδειακού. Θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε και αυτό το πρόβλημα που υπάρχει στο γκολ, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και ηττηθήκαμε τελικά απόψε. Είμαι πάντως ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου, υπάρχει ένα παιχνίδι ακόμα και θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε την κατάσταση γιατί πιστεύω ότι το αξίζουμε να προκριθούμε».