Βαθμολογία

Παραιτήθηκε η διοίκηση Παναργειακού

Την απόφασή της να αποχωρήσει ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας του Άργους. Οι υποσχέσεις που έλαβαν και δεν υλοποιήθηκαν είναι ο βασικός λόγος για την παραίτηση της διοίκησης του Κώστα Κιμουλιάτη. Την ερχόμενη Τετάρτη 27/12 θα πραγματοποιηθεί έκτακτη ΓΣ για το μέλλον του συλλόγου.

Η ανακοίνωση για την παραίτηση της διοίκησης αναφέρει: «Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινωσουμε στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας την απόφαση μας να παραιτηθουμε από τη διοίκηση της ομάδας μας. ..μοναδικός λόγος είναι ότι οι υποσχέσεις που λάβαμε το καλοκαίρι για οικονομική βοήθεια από διάφορους ανθρώπους δυστυχώς αποδειχτηκαν ψεύτικες... Ως εκ τούτου εμείς που απομειναμε να παλεύουμε για αυτή την ομάδα αδυνατουμε πλέον να συνεχίσουμε. ......ευχαριστούμε από καρδιάς τους 13 ποδοσφαιριστες που έμειναν και πάλεψαν για την ιστορία αυτής της ομάδας... ευχαριστούμε πολύ το τεχνικό τιμ που κάτω από αντίξοες συνθήκες έφερε την ομάδα σε αυτή τη θέση. Τέλος ευχαριστούμε αυτούς που με διάφορες τρικλοποδιές κατάφεραν να φέρουν την ομάδα σε αυτή τη θέση». 

Αναλυτικά και το κάλεσμα στην έκτακτη ΓΣ: «Η Εκτακτη Γενική συνέλευση θα διεξαχθεί την Τέταρτη 27 /12 /2017 και ώρα 19 :00 Μ.Μ.Στο 1ο Γυμνασιο Αργους Ισογειο ( Μπουσουλοπουλειο ) ....θεωρούμε καθήκον όλων των Αργειων καθώς και όλων των θεσμικων φορέων και πολιτικούς και ποδοσφαιρικους να παρευρεθούν σε αυτή τη Γενική Συνέλευση».