Βαθμολογία

Προεδρικό μήνυμα και χιόνι!

Το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος Παναγιώτης Μαντζανάς στους παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας στην προπόνηση που ολοκληρώθηκε με χιόνι και ο εμψυχωτής γενικός διευθυντής Ανδρέας Πασπαλιάρης.

Προεδρική επίσκεψη καταγράφηκε στην πρωινή προπόνηση του Απόλλωνα Λάρισας (που ολοκληρώθηκε εν μέσω χιονόπτωσης) την Πέμπτη 21/12 στο αθλητικό κέντρο της Τερψιθέας.

Μία μέρα μετά τη σπουδαία επικράτηση επί του Εργοτέλη (3-2) ο Παναγιώτης Μαντζανάς μίλησε στους ποδοσφαιριστές «πατώντας» ουσιαστικά πάνω στις δηλώσεις του κόουτς Νίκου Θεοδοσιάδη («πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα μας και δεν μιλάω μόνο αγωνιστικά» είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου). «Είμαι κοντά στην ομάδα και θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τα όποια προβλήματα» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος.

«Δείξατε ποδοσφαιρική μαγκιά»

Το δικό του μήνυμα είχε στείλει και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ στη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη. Στο ημίχρονο με το σκορ στο 1-1 ο Ανδρέας Πασπαλιάρης εμψύχωνε τους παίκτες και στο φινάλε της αναμέτρησης έσπευσε να τους αποθεώσει! «Μπράβο παιδιά. Για πολλοστή φορά δείξατε καρδιά, ψυχή και ποδοσφαιρική μαγκιά!»

Θυμίζουμε ότι πριν από την ανατροπή κόντρα στον Εργοτέλη ο Απόλλων Λάρισας είχε νικήσει με 10 παίκτες τον Πανσερραϊκό στο Αλκαζάρ (1-0), ενώ προερχόταν και από διπλό στην Καλλιθέα (0-1).

Συνολικά υπό την καθοδήγηση του κόουτς Νίκου Θεοδοσιάδη έφτασε τις τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα και αναρριχήθηκε στα μεσαία κλιμάκια της κατάταξης.

footballleaguenews.gr