Βαθμολογία

Όλα έτοιμα για το ποδοσφαιρικό τουρνουά μνήμης…

Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου και ώρα 14:40 στο στάδιο Αλκαζάρ θα πραγματοποιηθεί αθλητικό ποδοσφαιρικό τουρνουά στην μνήμη του Τάκη Γερογιάννη. Παράλληλα όμως θα τελεστεί τρισάγιο και οι διοργανωτές θα μνημονεύσουνε όλους αυτούς που έφυγαν από την ζωή το 2016 και το 2017 και είχαν ασχοληθεί με οποιοδήποτε τομέα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού Λάρισας.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος οι ομάδες των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Ελασσόνας, ΦΑΡΣΑΛΩΝ,ΤΕΜΠΩΝ, ΣΕΠΝ. ΛΑΡΙΣΑΣ. Ο ιερός σκοπός θα ολοκληρωθεί λόγω και των εορτών με μια καλή πράξη από όλους που θα συμμετέχουμε αλλά και από αυτούς που θα έρθουν.

Ότι μπορεί ο καθένας να φέρει στην Θύρα-3 του γηπέδου από ρούχα και τρόφιμα για οικογένειες της πόλης μας που πραγματικά τα έχουν ανάγκη. Καλούνται όλοι οι επίσημοι φορείς του Νομού μας πολιτικοί, αθλητικοί, (ΕΠΣΛ-Διαιτητές- Προπονητές...κλ...) Περιφέρεια, Δημοτικές αρχές και όλος ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας να στηρίξουν αυτήν την εκδήλωση.

Μετά το τρισάγιο που θα τελεστεί 14:40 θα απονεμηθούν πλακέτες από τους διοργανωτές στις οικογένειες των ΤΑΚΗ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ (επίτιμο μέλος ΣΕΠ)-ΛΑΖΑΡΟ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΑ(Μέλος ΣΕΠ)-στις ομάδες παλαιμάχων ΦΑΡΣΑΛΩΝ, ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ΤΕΜΠΩΝ για την συμμετοχή τους και στους τρεις διαιτητές.

Από τις πληροφορίες που συλλέξανε οι αποβιώσαντες για το 2016-2017 είναι: ΤΑΚΗΣ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ), ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (ΚΡΗΝΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ), ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΣΤΟΣ(ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ), ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΟΒΑΡΗΣ(ΑΝΑΒΡΑ), ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ ΦΛΩΡΟΣ(ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ), ΚΕΜΟΣ ΚΩΣΤΑΣ(ΑΒΕΡΩΦ), ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ(ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ), ΤΣΑΠΑΤΩΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ(ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ), ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΡΓΙΑΣ(ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ), ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ(ΖΑΠΠΕΙΟ), ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ(ΠΑΕ ΑΕΛ-ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ), ΤΣΙΤΩΤΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ(ΠΑΕ ΑΕΛ), ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ(ΤΟΞΟΤΗΣ) ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ(ΧΑΛΚΗ), ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,(ΕΛΑΣΣΟΝΑ), ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΤΟΣ,ΕΛΑΣΣΟΝΑ), ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΑΣ,(ΖΑΠΠΕΙΟ), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΧΕΙΛΑΣ(ΕΝΕΝΕΡΓΕΙΑ /ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΣ), ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΡΟΥΚΑΣ(ΕΝΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΑΒΡΑ), ΠΕΤΡΩΤΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ(ΠΥΡΓΕΤΟΣ) ΚΑΛΛΙΑΝΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΠΥΡΓΕΤΟΣ και ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΡΕΣΤΗΣ(ΕΝΕΝΕΡΓΕΙΑ).

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των τεσσάρων ομάδων παρακαλούνται να βρίσκονται στο Αλκαζάρ 13:45. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

14:40 Τρισάγιο και απονομή πλακετών

15:15 α) αγώνας 25΄. ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ-ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

15:45 β)αγώνας 25΄ ΣΕΠΝ.ΛΑΡΙΣΑΣ-ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

16:15 γ) αγώνας 25΄ ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ

16:45 δ) αγώνας 25΄ΟΙ ΔΥΟ ΝΙΚΗΤΕΣ

17:30 τέλος τουρνουά

Παρακαλούνται οι κάτωθι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΣΕΠΝ.ΛΑΡΙΣΑΣ να βρίσκονται στην θύρα 3 του γηπέδου Αλκαζάρ την πέμπτη 28-12-2017 και ώρα 13:45 για το τουρνουά με ρούχα ή τρόφιμα για την ενίσχυση των συμπολιτών μας πάντα προαιρετικά:

Γεωργουλάς Γ. Τζήκας Γ. Ευθυμιάδης ΜΠ. Ψαθάς Π. Μπακαρτζής Π. Γκούλιος Α. Δημόπουλος Α. Τασιούλας Χ.(ΔΕΝΔΡΑ) Γκουσγκούνης Δ. Μικερτζής Γ. Κόντης Γ. Καλαμάς θ. Παπαδούλης Κ. Πέρκας Κ. Αγγελούλης Γ. Αμαλαριώτης Μ. Γαλατσίδας Β. Ρακιτζόγλου Β. Ζάχος Ν. Καρέλιας Β. Μπαϊράμης Η. Γαραζανάκης Μαν.

ΧΟΡΗΓΟΣ:Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΡΥΣΣΑ.