Βαθμολογία

Καθάρισε στην επανάληψη ο Ολυμπιακός, 2-0 τον Πλατανιά

Θέση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος έκλεισε ο Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε του Πλατανιά στα Χανιά με 2-0 κάτι που μετατρέπει σε τυπική διαδικασία την ρεβάνς στο Φάληρο στις αρχές του νέου έτους.

Οι "ερυθρόλευκοι" μπορεί για μια ώρα να έκαναν μίνι αγγαρεία στα Περιβόλια ωστόσο από όταν πέτυχαν το 0-1 με τον Μποτία ουσιαστικά είχαν καθαρίσει το ματς με τον Ανσαριφάρντ να πετυχαίνει και το 0-2 που ήταν το τελικό σκορ.

Ο Αλμπέρτο Μποτία ήταν αυτός που με ωραίο γυριστό στο 57' έκανε το 0-1, ενώ ο Ιρανός Καρίμ Ανσαριφάρντ ήταν στην κατάλληλη θέση στο 78' πετυχαίνοντας το 0-2, παίρνοντας το ριμπάουντ σε απόκρουση του Κοκκαλά μετά από σουτ του Τζούρτζεβιτς.

Πλατανιάς (Χοσέ Μανουέλ Ρόκα): Κοκκαλάς, Ουές, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Βάντερσον, Δημούτσος, Αγγελόπουλος (82' Ζίκο), Ενσικουλού, Κοροβέσης, Γκζέλτσακ (54' Μπούντνικ), Παπανικολάου (77' Πατράλης).
 
Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Μποτία, Ένχελς (84' Βούκοβιτς), Νικολάου, Ζιλέ, Μαρτίνς, Πάρντο (66' Ανσαριφάρντ), Ανδρούτσος, Μάριν (85' Ταχτσίδης), Τζούρτζεβιτς.