Βαθμολογία

Στο περιθώριο ο Ναβάρο

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ στην οποία αναφέρει ότι ο Τσίμο Ναβάρο τίθεται πλέον στο περιθώριο καθώς αρνείται να λύσει το συμβόλαιο του.

Ο παίκτης δεν είναι στα πλάνα του Ηλία Φυντάνη για την συνέχεια και παρά τις προσπάθειες με τον μάνατζερ του παίκτη Βέλα Τζούνιορ δεν έχει βρεθεί λύση, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει ότι από σήμερα δεν θα έχει δικαίωμα να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι παρά τις προσπάθειες που έκανε η διοίκηση και ο μάνατζερ του παίκτη Βέλα Τζούνιορ ο ποδοσφαιριστής Τσίμο Ναβάρρο αρνείται να λύσει το συμβόλαιο του αρνούμενος να εξοφληθεί μέχρι σήμερα και να αποχωρήσει, αφού λόγω της αγωνιστικής και εξωαγωνιστικής συμπεριφοράς του είναι εκτός πλάνων του προπονητού μας Ηλία Φυντάνη.

Από σήμερα απαγορεύτηκε στον ποδοσφαιριστή να προπονείται με την ομάδα καθημερινά, αφού δημιουργεί συνεχώς προβλήματα και το σύμβολαιο μαζί του θα λυθεί με την κατάθεση προσφυγής, είτε από την ΠΑΕ ΑΕΛ είτε από αυτόν, αφού ο ποδοσφαιριστής από 5/11/2017 κάθε Πέμπτη ή Παρασκευή προσποιείται ανύπαρκτους τραυματισμούς ή ασθένειες μόλις αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι στο βασικό σχήμα.