Βαθμολογία

Τσιλούλης: «Το θέλαμε περισσότερο»

Στο γεγονός ότι ο Απόλλων Λάρισας το ήθελε περισσότερο στάθηκε ο ποδοσφαιριστής της λαρισινής ομάδας Σωτήρης Τσιλούλης στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τον Εργοτέλη.

Ο άσος του Απόλλωνα έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο, χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ενώ ευχήθηκε να επιστρέψουν πιο δυνατοί μετά τις γιορτές.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

«Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, γιατί κατέθεσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς, γιατί μας δίνει ώθηση για την πολύ δύσκολη συνέχεια. Να πάμε χαρούμενοι για γιορτές και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Μπήκαμε στο πρώτο μέρος και περιμέναμε τον αντίπαλο. Ξέραμε ότι θέλει να παίξει τη μπάλα από πίσω, να απλώσει και να κάνει ορθή ανάπτυξη. Βρεθήκαμε πίσω, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και μετά με αυτό που έβλεπα στα πρόσωπα των συμπαικτών μου ήταν θέμα χρόνου να πάρουμε το ματς. Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο, δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε και πετύχαμε τη μεγάλη νίκη».