Βαθμολογία

NOVA: Έχουμε εξοφλήσει τις υποχρεώσεις μας

Η NOVA απάντησε εκ νέου στη δήλωση του Αλέξη Κούγια τονίζοντας ξανά πως η ίδια είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της και σημείωσε πως θα πάει αυτή πρώτα στα δικαστήρια για την υπεράσπιση του κύρους της.

Η NOVA δεν άφησε αναπάντητη τη δήλωση του Αλέξη Κούγια και πήρε ξανά θέση με νέα επίσημη ανακοίνωση της στην οποία αναφέρει πως η ίδια είναι καθόλα εντάξει αναφορικά με την καταβολή της δόσης Οκτωβρίου.

Τονίζει μάλιστα πως η πληρωμή έγινε εμπρόθεσμα και αν η ΑΕΛ έλαβε καθυστερημένα τη δόση της είναι κάτι που πρέπει το δει με την Super League και δεν είναι ευθύνη δική της.

Οι άνθρωποι της NOVA μάλιστα στην ανακοίνωση τους σημειώνουν πως θα πάνε οι ίδιοι στα δικαστήρια για να υπερασπιστούν το κύρος και την αξιοπρέπεια της εταιρείας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής της και σε απάντηση της ανακοίνωσης του δικηγόρου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλ. Κούγια, η Forthnet δηλώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι έχει εξοφλήσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις προς την Super League για τον μήνα Οκτώβριο όπως προβλέπεται από 18.8.2017 το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Nova και Super League.

Αν η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει λάβει το ανάλογο ποσόν από την Super League για τον μήνα Οκτώβριο, δεν είναι θέμα που απασχολεί την Forthnet αλλά την ΠΑΕ ΑΕΛ και τις σχέσεις της με τη Super League.

Τέλος, η Forthnet απαντώντας στις συνεχείς συκοφαντίες και απειλές του κ. Κούγια περί προσφυγής στη Δικαιοσύνη δηλώνει ότι θα το πράξει εκείνη πρώτη με σκοπό την υπεράσπιση του κύρους, της αξιοπιστίας και της πολύχρονης αδιαμφισβήτητης  προσφοράς της στο ελληνικό ποδόσφαιρο".