Βαθμολογία

Ο ΠΑΟΚ 5-1 στα Τρίκαλα

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να επικρατήσουν και ουσιαστικά να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ μπήκε με διάθεση να τρέξει στο παιχνίδι και να χτυπήσει γρήγορα. Και το κατάφερε, στο 5ο λεπτό προηγήθηκε, με τον Μάτος να σημειώνει ξανά γκολ. Οι Τρικαλινοί όμως έβγαλαν αντίδραση, ανέβασαν τις γραμμές τους και δέκα λεπτά κατάφερα να πιάσουν στον ύπνο την άμυνα του Δικεφάλου με τον Πάνο να μειώνει με κεφαλιά, με το 1-1 να παραμένει ως το τέλος του ημιχρόνου, παρά την πίεση των Θεσσαλονικιών.

Στο δεύτερο μέρος με κινητήριο μοχλό τον Πέλκα ο ΠΑΟΚ αύξησε την πίεσή του για να καθαρίσει το παιχνίδι. Δεν το κατάφερε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός στο 56', το πέτυχε όμως ξανά ο Μάτος, ένα λεπτό αργότερα. Τα γκολ του Μπίσεσβαρ στο 70' και του Κάμπος στο 80' απλά έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του ΠΑΟΚ. Στο τέλος ο Σάκχοφ σημείωσε το τελικό 5-1 που ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Τρίκαλα (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας (67' Ζγκουρί), Χιντζίδης (67' Ντίνας), Τόμιτς, Ανδρεόπουλος (79' Τσιάρας), Γροντής, Καπός.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Λημνιός (69' Κάμπος), Μπίσεσβαρ (85' Μυστακίδης), Πέλκας (76' Κουλούρης), Πρίγιοβιτς.