Βαθμολογία

Ανέλαβε την Αλεξάνδρεια ο Πάππας

Η ήττα από τον Άρη Παλαιοχωρίου την Κυριακή (17/12) έφερε αλλαγές στην τεχνική ηγεσία του ΑΣΦ Αλεξάνδρειας. Ο Νίκος Αναστασόπουλος αποχώρησε, με την διοίκηση της ομάδας να βρίσκει αμέσως τον αντικαταστάτη του.

Πρόκειται για τον Απόστολο Πάππα ο οποίος, μεταξύ άλλων, έχει θητεύσει σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μακεδονικό και ΑΕ Ευόσμου. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η πρόσληψη του Δημήτρη Κανάκη, στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ΑΣΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη στο πόστο του προπονητή, τον έμπειρο και καταξιωμένο, κ. Απόστολο Πάππα.

Ο νέος μας προπονητής έχοντας θητεία σε πολλές και ιστορικές ομάδες (Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μακεδονικό, Μουδανιά, Μακροχώρι, ΑΕ Ευόσμου, Χαλκηδόνα) , ήδη έχει ξεκινήσει την αναζήτηση νέων έμπειρων παικτών σε συνεργασία πάντα με την διοίκηση για την δημιουργία ενός πιο ανταγωνιστικού ρόστερ που σκοπό θα έχει την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία της Γ Εθνικής.

Ταυτόχρονα η διοίκηση ανακοινώνει και την πρόσληψη στο πόστο του τεχνικού διευθυντή τον κ. Δημήτρη Κανάκη. Τους ευχόμαστε καλή αρχή και να πετύχουν τους στόχους ,τους οποίους από κοινού έχουμε θέσει».