Βαθμολογία

Ζήκος στον Διαγόρα

Με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισε το θέμα του προπονητή στον Διαγόρα. Η ομάδα των Βραχνέικων έλυσε τη συνεργασία της με τον Χρήστο Τσίκα και με τον γυμναστή Γιάννη Παναγιωταρόπουλο, ενώ παραιτήθηκε και ο Κώστας Χρανιώτης, προπονητής τερματοφυλάκων.

Πολύ γρήγορα, όμως, βρέθηκε και ο αντικαταστάτης του. Ο Λόγος για τον Ανδρέα Ζήκο, ο οποίος έχει περάσει στο παρελθόν από ομάδες όπως οι Εθνικός, Παναχαϊκή και Ζάκυνθος. Η πρόσληψη του 56χρονου προπονητή ανακοινώθηκε την Τρίτη (19/12).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «O Διαγόρας Westenergy ανακοινώνει την πρόσληψη του Ανδρέα Ζήκου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Ανδρέας Ζήκος γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1961 και τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί ως προπονητής σε αρκετές ομάδες εθνικών κατηγοριών όπως είναι το Ζευγολατιό, η Αχαϊκή, ο Εθνικός Πειραιώς, η Παναχαϊκή, ο Πατραϊκός (τον οποίο οδήγησε σε άνοδο από την Γ’ Εθνική στην Β’ Εθνική), η Θύελλα Πατρών, η Ζάκυνθος και ο ΠΑΟ Βάρδας.

Ως ποδοσφαιριστής, ο Ανδρέας Ζήκος αγωνίστηκε με επιτυχία στην Παναχαϊκή (1981-1990) και τον Πανηλειακό (1990-1992). Στη συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε σε Παναιτωλικό, Παναιγιάλειο, Αχαϊκή, Πέλοπα Κιάτου και Θεσπρωτό. Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 1999. Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές μας, τον καλωσορίζουν και του εύχονται μόνο επιτυχίες και υγεία».