Βαθμολογία

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για Εργοτέλη

Ολοκληρώθηκε σήμερα (19/12) το πρωί με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για το αυριανό (20/12 15:00) εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Football League.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο τεχνικός του Απόλλωνα Νίκος Θεοδοσιάδης ανακοίνωσε και την αποστολή για το παιχνίδι με τους Κρητικούς η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές και στην οποία υπάρχει ένα ερωτηματικό αναφορικά με την παρουσία ή όχι του Πασχάλη Βουτσιά.

Ο 27χρονος άσος έβγαλε το νύχι του μεγάλου δακτύλου του δεξιού ποδιού και η συμμετοχή του ή όχι θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Πάντως στο σημερινό χαλάρωμα δεν ένιωσε ενοχλήσεις, ενώ εκτός έμεινε ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά την αποστολή του Απόλλωνα αποτελούν οι: Παϊτερης, Φιρινίδης, Σάββας, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Μαυριάς, Σουλίδης, Τσιλούλης, Σαχινίδης, Διβανές, Ανδρέου Γ., Καρακατσάνης, Καμπέρης, Ιβανίδης, Χατζής.