Βαθμολογία

Η επίσημη ανακοίνωση του STAR για την Άση Μπήλιου!

Για 11η χρονιά η επιτυχημένη εκπομπή «Stars System», με παρουσιάστρια την καταξιωμένη αστρολόγο Άση Μπήλιου, θα σας κρατάει συντροφιά από τη συχνότητα του Star και θα αναλύει όσα συμβαίνουν σε αστρολογικό επίπεδο και επηρεάζουν τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.

Σε ένα χορταστικό επεισόδιο, μια φορά τον μήνα, θα παρουσιάζονται αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις, προκειμένου να ενημερωθούμε για τα ευνοϊκά αλλά και τα απαιτητικά διαστήματα, που αφορούν σε κάθε ζώδιο.

Επίσης θα δίνεται έμφαση σε όλες τις σημαντικές πλανητικές αλλαγές και στην επιρροή, που επιφέρουν σε εγχώριο αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Με σύμμαχο το χιούμορ, θα απολαμβάνουμε τα γνωστά σε όλους σκετσάκια της εκπομπής. Με καλοδουλεμένο σενάριο και αγαπημένους ηθοποιούς, θα προβάλλονται τα χαρακτηριστικά των ζωδίων, που θα ήθελαν να «ξεχάσουν», αλλά και οι τρόποι, που μπορούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια στην ζωή τους.

Επιπρόσθετα, στην εκπομπή θα παρουσιάζονται αστρολογικά πορτρέτα διάσημων, θα δίνεται έμφαση στην πολιτική αστρολογία ενώ η Άση Μπήλιου θα φιλοξενεί αγαπημένα πρόσωπα της showbiz, τα οποία θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα, μέσα από την ανάλυση του αστρολογικού τους χάρτη.