Βαθμολογία

Επίσημη καταγγελία από ΑΟ Σελλάνων

Σε επίσημη καταγγελία μέσω ανακοίνωσης προχώρησε η ομάδα του ΑΟ Σελλάνων με αφορμή την αντιμετώπιση που έτυχε η καρδιτσιώτικη ομάδα στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Φαρσάλων στη Φάρσαλα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Σχετικά με τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Αχιλλέα Φαρσάλων οφείλουμε να σημειώσουμε τα εξής:

1. Ο ΑΟ Σελλάνων καταγγέλλει τον προπηλακισμό μελών της ομάδας από «άγνωστο» άτομο που κυκλοφορούσε στο χώρο των αποδυτηρίων μετά το πέρας του αγώνα χωρίς εμφανή διακριτικά. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά μαρτυρά το ήθος και το ύφος του συγκεκριμένου ατόμου αλλά και των ομοϊδεατών του, που ευτυχώς για την κοινωνία είναι ελάχιστοι. Κάθε μορφή βίας, προπηλακισμός, ύβρης, απειλή, τραμπουκισμός και άλλη εκδήλωση ανάρμοστης συμπεριφοράς δεν μπορούν και δεν γίνονται αποδεκτά όσο κρίσιμος κι αν είναι ένας αγώνας. Αλήθεια, για τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια ποια είναι η άποψη της Αστυνομίας;;; Ποιος ακριβώς είναι ο ρόλος της και πώς εκφράζεται; Σε κάθε περίπτωση η Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

2. Σε ότι αφορά την αποβολή του προπονητή της ομάδας μετά από υπόδειξη του παρατηρητή αγώνα, δυστυχώς γίναμε μάρτυρες κωμικοτραγικών γεγονότων. Ο παρατηρητής με περίσσιοζήλο, δεν επέτρεπε(!!!) στον προπονητή να κάνει χρήση και της τέταρτης αλλαγής με το πρόσχημα ότι «ολοκληρώθηκαν οι αλλαγές» ενώ είχαν πραγματοποιηθεί τρεις!!. Φυσικό ακόλουθο ήταν οι έντονες διαμαρτυρίες του προπονητή. Περίπου στο… 92’ αντιλήφθησαν ότι ο ΑΟ Σελλάνων είχε δικαίωμα ακόμη μιας αλλαγής. «Κάλλιο αργά παρά ποτέ». Ελπίζουμε όμως το τραγελαφικό αυτό λάθος να μην σταθεί αφορμή για οποιαδήποτε τιμωρία. Βέβαια, από τον παρατηρητή δεν διαπιστώσαμε τον ίδιο…ζήλο και για τον κόσμο που «έκοβε βόλτες» στους πάγκους των δυο ομάδων.

3. Ολόκληρη η αθλητική οικογένεια του ΑΟ Σελλάνων εύχεται ταχεία ανάρρωση και καλή επάνοδό στους αγωνιστικούς χώρους στον ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα Φαρσάλων Νίκο Κουτσοκέρα, ο οποίος τραυματίστηκε στον μεταξύ μας αγώνα. Ευχόμαστε ο τραυματισμός του να είναι ο τελευταίος στην καριέρα του και να επιστρέψει πιο δυνατός.

4. Ο ΑΟ Σελλάνων, πιστός στο «εύ αγωνίζεσθαι» και στην αξία της φιλοξενίας, αναμένει την Διοίκηση και την ποδοσφαιρική ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων στο Προάστιο και ευχόμαστε στην γειτονική ομάδα καλή συνέχεια».