Βαθμολογία

Σφραγίζονται τα τελευταία εισιτήρια του κυπέλλου ΕΠΣΛ

Γνωστά θα γίνουν τα δυο εναπομείναντα εισιτήρια για την φάση των "16" του κυπέλλου της ΕΠΣΛ καθώς την Τετάρτη (20/12) διεξάγονται οι δυο τελευταίες αναμετρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα τα παιχνίδια είναι Μαυροβούνι - Αχιλλέας Φαρσάλων και Ελπίς Μεσοχωρίου - ΠΟ Ελασσόνας. Παιχνίδια με ξεκάθαρα φαβορί τον Αχιλλέα και την Ελασσόνα, όμως επειδή μιλάμε για κύπελλο πάντα η έκπληξη παραμονεύει.

Ο απογοητευμένος από το παιχνίδι με τον ΑΟ Σελλάνων για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, Αχιλλέας Φαρσάλων, αντιμετωπίζει το Μαυροβούνι που αγωνίζεται στην Α1 ΕΠΣΛ και σίγουρα μόνο η πρόκριση υπάρχει στο μυαλό της ομάδας του Τάκη Παραφέστα. Από την άλλη το συγκρότημα του Λάζαρου Αγγλόπουλου θα προσπαθήσει χωρίς το παραμικρό άγχος για την έκπληξη.

Στο άλλο παιχνίδι και εδώ έχουμε φαβορί την Ελασσόνα, ομάδα της Α' ΕΠΣΛ DeTox κόντρα στην Ελπίς Μεσοχωρίου που αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΛ. Ο ΠΟΕ θέλει τη νίκη-πρόκριση απέναντι στην καλή ομάδα του Μεσοχωρίου που θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη, κάτι δύσκολο δεδομένου το ότι τις δυο ομάδες χωρίζουν δυο ολόκληρες κατηγορίες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δυο τελευταίων αναμετρήσεων:

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

14:30 Ελπίς Μεσοχωρίου - ΠΟ Ελασσόνας

14:30 Μαυροβούνι - Αχιλλέας Φαρσάλων

* Θυμίζουμε ότι ήδη στα προημιτελικά έχουν προκριθεί Αετός Αμυγδαλέας (Α' ΕΠΣΛ DeTox), Δωτιέας Αγιάς (Α' ΕΠΣΛ DeTox), Αετός Μακρυχωρίου (Α1 ΕΠΣΛ), Οικονόμος Τσαριτσάνης (Α' ΕΠΣΛ DeTox), Κίσσαβος Συκουρίου (Α' ΕΠΣΛ DeTox) και Τύρναβος (Α' ΕΠΣΛ DeTox).