Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Το χάσαμε μόνοι μας»

Με ήττα έκλεισε τον πρώτο γύρο ο Πανιώνιος. Μπορεί να προηγήθηκε στη Λιβαδειά το βράδυ της Δευτέρας (18/12), αλλά τελικά έχασε με 2-1 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και έμεινε έτσι στους 22 βαθμούς.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ήταν σκασμένος μετά τη λήξη του αγώνα κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα θεωρώντας πως οι παίκτες του έπρεπε να έχουν αντιδράσει καλύτερα μετά το 0-1.

Καταφέραμε να προηγηθούμε με ένα πολύ ωραίο γκολ και στη συνέχεια κάναμε δώρο και τα δύο γκολ. Ειδικά στο πρώτο το να υπάρχει τέτοια αδράνεια από κόρνερ που εκτελέστηκε γρήγορα είναι λάθος. Το δεύτερο ήταν και λίγο τυχερό, γιατί στη μετάβαση μετά από δικό μας φάουλ έγινε το 2-1. Χάνουμε εμείς μία πολύ καλή ευκαιρία και στη μετάβαση γίνεται το 2-1. Θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι που το χάσαμε μόνοι μας», δήλωσε χαρακτηριστικά στη NOVA.

Στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε και ο σκόρερ των «κυανέρυθρων», Γιώργος Μασούρας, ο οποίος αρχικά δήλωσε: «Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό αυτό που συνέβη. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Για ακόμη μία φορά στο φετινό πρωτάθλημα παρουσιάζουμε ένα πρόβλημα συγκέντρωσης, το οποίο μας αδικεί. Ελπίζω στο μέλλον να το βελτιώσουμε γιατί είναι κρίμα».