Βαθμολογία

Λεβαδειακός – Πανιώνιος 2-1

Ύστερα από επτά ματς χωρίς νίκη, ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις επιτυχίες. Επικράτησε με ανατροπή 2-1 του Πανιωνίου στη Βοιωτία και έκλεισε τον πρώτο γύρο στην 8η θέση. Έχασε την ευκαιρία να μείνει μόνη 5η η ομάδα της Πλατείας.

Ντεφορμάρισμα τέλος για τον Λεβαδειακό. Τελευταία του νίκη πριν από αυτή της Δευτέρας (18/12) με τον Πανιώνιο ήταν στις 15 Οκτωβρίου, στο "διπλό" επί του Παναιτωλικού. Για την 15η αγωνιστική της Super League Σουρωτή οι "πράσινοι" εξασφάλισαν το τρίποντο στο δύσκολο ματς με τους "κυανέρυθρους", τελειώνοντας τον πρώτο γύρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Πανιώνιος, που προερχόταν από δύο διαδοχικές νίκες, είχε αμυντικά προβλήματα, αλλά έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει αυτός τη νίκη. Η ομάδα της Πλατείας έμεινε στην 5η θέση, όπου βέβαια έχει συγκάτοικο τον Αστέρα Τρίπολης με 22 βαθμούς. Ο Λεβαδειακός πήγε στους 18.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Ζοάο Φαβάρο, Λεονάρντο, Αντιλεού, Νιάς (62' Μητρόπουλος), Ομπιόρα, Γιουσούφ, Σουμπίνιο (83' Μεντί), Μπελγκαζουανί (91' Ιωαννίδης), Γιακουμάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Χατζισαφί, Γκιοατά, Μπανανά, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης (80' Βουκελάτος), Λάμπρου, Σαββίδης (73' Ταποκό), Μασούρας, Γεσίλ (54' Ντουρμισάι).

Γκολ: 60' Λεονάρντο, 77' Γιακουμάκης - 58' Μασούρας.