Βαθμολογία

Από χειμώνα σε χειμώνα η ΑΕΛ

Μια πολύ μεγάλη νίκη με σκορ 2-0 πέτυχε η ΑΕΛ στη Λαμία την Κυριακή (17/12) απέναντι στην τοπική ομάδα για την 15η αγωνιστική της Super League.

Μια νίκη που φέρνει τους «βυσσινί» στην 7η θέση με 20 βαθμούς, συγκομιδή αρκετά ικανοποιητική αν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι την 7η αγωνιστική είχε μόλις δυο βαθμούς. Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης ο Μίλος Ντέλετιτς που σημείωσε δυο τέρματα, με την ΑΕΛ να καταφέρνει να πετυχαίνει δυο γκολ σε παιχνίδι πρωταθλήματος για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο.

Τότε, στις 20/2 για την 21η αγωνιστική της σεζόν 2016-2017 η ΑΕΛ είχε επικρατήσει με 2-1 του Λεβαδειακού στο AEL FC ARENA χάρις σε τέρματα των Αγκάνοβιτς και Ρέντζα, ενώ αν θέλουμε να βρούμε εκτός έδρας παιχνίδι με δυο τέρματα τότε θα πρέπει να γυρίσουμε στις 8 Ιανουαρίου και στην εκτός έδρας ήττα για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική με 3-2 από τον Πλατανιά, με τον Ναζλίδη να σκοράρει δις.

Και αν θέλουμε να βρούμε παιχνίδι εκτός έδρας που η ΑΕΛ σκόραρε τουλάχιστον δυο γκολ και κέρδισε τότε θα πρέπει να μεταφερθούμε στην Κυριακή του Θωμά της σεζόν 2009-2010, 11 Απριλίου 2010, στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο στη νίκη παραμονής τότε με 3-0 απέναντι στους «κυανέρυθρους». Σκόρερ της ΑΕΛ τότε οι Μετίν, Τουάμα και Κουζέν.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ