Βαθμολογία

Τέσσερις κίτρινες για ΑΕΛ, στο όριο ο Ντέλετιτς

Με τέσσερις κίτρινες ολοκληρώθηκε για την ΑΕΛ το χθεσινό (17/12) εκτός έδρας παιχνίδι της με αντίπαλο τη Λαμία για την 15η αγωνιστική της Super League. Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Εμμανουήλ Σκουλά αντίκρισαν οι Άντονι Φατιόν, Αντνάν Αγκάνοβιτς, Μίλος Ντέλετιτς και Φερνάντο Γουάλλας.

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί για τους Αγκάνοβιτς και Γουάλλας οι χθεσινές κάρτες ήταν οι τέταρτες για φέτος κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να απουσιάσουν σε ένα από τα προσεχή παιχνίδια της ΑΕΛ. Αυτά είναι απέναντι σε Ολυμπιακό (εντός), Αστέρα Τρίπολης (εκτός), ΑΕΚ (εντός) και Ατρόμητο (εκτός) παιχνίδια όπου θα πρέπει να δηλωθούν οι δυο παίκτες για να εκτίσουν την μια αγωνιστική.

Στο όριο είναι πλέον ο σκόρερ των τερμάτων της ΑΕΛ Μίλος Ντέλετιτς ο οποίος έφτασε τις τρεις κίτρινες και αν δει ακόμα μια τότε θα πρέπει και εκείνος να δηλωθεί για να εκτίσει στην επόμενη τετράδα αγώνων που θα ακολουθήσουν του αγώνα που θα δεχτεί κάρτα. Τέλος για τον Φατιόν η κάρτα αυτή είναι η όγδοη φετινή και ενώ έχει ήδη δηλωθεί να εκτίσει με Ολυμπιακό και Αστέρα όταν συμπλήρωσε επτά κίτρινες.

Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες των παικτών της ΑΕΛ:

Φατιόν: 8

Περόνε: 4

Λαγός: 4

Αγκάνοβιτς: 4

Γουάλλας: 4

Ρέντζας: 3

Γκόλιας: 3

Φάρκας: 3

Ζίζιτς: 3

Ντέλετιτς: 3

Κρίσμαν: 3

Ναζλίδης: 2

Ανδρεόπουλος: 1

Αναστασόπουλος: 1

Ναβάρο: 1

Λεοζίνιο: 1

Μπόζοβιτς: 1

Κούσας: 1

Μασούρας: 1

και οι κόκκινες:

Αγκάνοβιτς: 1