Βαθμολογία

Παράπονα από Αστέρα Ιτέας

Αιχμηρή ανακοίνωση κατά της Αστυνομίας και των οπαδών της Νίκης Βόλου εξέδωσε η ομάδα της Ιτέας. Ο Αστέρας τοποθετήθηκε επίσημα για την απόφαση των Αρχών να αποβάλλει τους φιλάθλους τους, που έδωσαν το παρών στο γήπεδο των «μπλε».

Τέλος, άφησαν αιχμές και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν από τους φιλάθλους της Νίκης. Η ανακοίνωση: «Μεγάλη μας απορία είναι πως σε ένα γήπεδο 20.000 θέσεων κανείς δεν προβλέπει να ανοίξει 2 θύρες, μια για τους γηπεδούχους και μια για τους φιλοξενούμενους.

Ακόμη πιο αστεία είναι η απόφαση της Αστυνομίας να αποβάλλει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας εκτός γηπέδου, ανθρώποι οικογενειάρχες που ταξίδεψαν 2 ώρες και πλήρωσαν εισητηριο για να δουν το ματς, χωρίς Καν να τους μεταφέρει σε άλλη θύρα, την στιγμή που το μόνο τους <<έγκλημα >> ήταν ότι πανηγύρισαν το γκολ της ισοφάρισης.

Όσο για τις καταγγελίες ότι ο υπεύθυνος μέτρων της ΟΠΚΕ έβριζε και απειλούσε με ξυλοδαρμό τους οπαδούς μας, έλεγχονται εξονυχιστικά. Τέλος για τους οπαδούς της Νίκης Βόλου, αυτού του ιστορικού Ελληνικού σωματείου, αποδεικνύουν περίτρανα για πιο λόγο βολοδέρνουν στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και δείχνουν ποσό κατώτεροι είναι της φανέλας που εκπροσωπούν.

Αστερας

Μια πόλη-Μια ομάδα-Ένας ΝΟΜΟΣ».