Βαθμολογία

Χάβος: «Κοιτάξαμε πρώτα το αμυντικό κομμάτι...»

Πολύτιμο βαθμό πήρε ο Παναιτωλικός στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και στη συνέντευξη Τύπου ο Μάκης Χάβος παραδέχθηκε ότι η ομάδα του προτίμησε να παίξει για το αποτέλεσμα και άφησε σε δεύτερη μοίρα το καλό ποδόσφαιρο.

Ο τεχνικός των «καναρινιών» έκανε λόγο για σημαντικό πόντο και δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. «Μέχρι τώρα σε όποιο γήπεδο και με όποιον αντίπαλο κι αν παίζαμε, προσπαθούσαμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς παρότι παίζαμε σε πολλά παιχνίδια καλή μπάλα, δεν είχαμε τους βαθμούς που θα έπρεπε.

Ξέροντας πως ο Αστέρας είναι πολύ καλός στην έδρα του, αλλάξαμε τη στρατηγική μας και κοιτάξαμε πρώτα το αμυντικό κομμάτι. Στο πρώτο ημίχρονο θέλαμε με το 4-4-2 να κλείσουμε τους χώρους, το κάναμε, αλλά δεν ήμασταν καλοί στο τρανζίσιον. Από το 30' και μετά βρήκαμε καλύτερη ισορροπία αλλάζοντας το σύστημα, χωρίς πάντως να κάνουμε ευκαιρίες.

Κρατάω την προσπάθεια των παιδιών, γιατί μείναμε και με δέκα παίκτες. Είναι σημαντικός ο βαθμός που πήραμε. Καλή συνέχεια στον Αστέρα», ανέφερε ο Χάβος.