Βαθμολογία

Και τώρα ενίσχυση...

Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στον Απόλλωνα Σμύρνης. Τόσο μπορούσε, τόσο έπαιξε η ομάδα του έμπειρου τεχνικού, αλλά το σημαντικό είναι πως ήρθε ο βαθμός. Στο φινάλε, άλλωστε, αυτοί μετρούν και ο πρώτος γύρος κλείνει με τους «κυανόλευκους» στο +1 από την Κέρκυρα.

Η διακοπή είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να περάσει ο 65χρονος τεχνικός τη φιλοσοφία του, αλλά παράλληλα θα πρέπει να θεωρείται και δεδομένη η ενίσχυση, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Παράσχου.

Για πέντε ενδεκαδάτους παίκτες έκανε λόγο Καστοριανός και η διοίκηση έχει ξεκαθαρίσει πως θα βοηθήσει από την πλευρά της βάζοντας το χέρι στην τσέπη. Φορ, χαφ, στόπερ, εξτρέμ είναι οι τέσσερις μεταγραφές που έχει στο μυαλό του ο νέος τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» συν τον Γιάννη Στάθη για τη θέση του δεξιού μπακ.

Ο Απόλλων Σμύρνης υπενθυμίζεται πως μεσοβδόμαδα δεν έχει υποχρεώσεις για το Κύπελλο και συνεπώς για εκείνον η διακοπή των Χριστουγέννων ήδη ξεκίνησε και οι άνθρωποί του έχουν σηκώσει μανίκια για την ενίσχυση της ομάδας.

a-sports.gr