Βαθμολογία

Πάει Κέρκυρα ο Μυτίδης

Το μήνυμα εστάλη από τον Αλέξανδρο Βοσνιάδη και ο μεταγραφικός χορός ξεκινά για την Κέρκυρα. Ο έμπειρος τεχνικός ξεκαθάρισε πως θα πρέπει άμεσα να υπάρξει ενίσχυση και οι δύο πρώτες μεταγραφές θα πρέπει να θεωρούνται τελειωμένες.

Ο Νέστορας Μυτίδης θα κάνει την αρχή. Ο Κύπριος επιθετικός αναμένεται στο νησί τη Δευτέρα (18/12) προκειμένου να τακτοποιηθούν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες και να έχει μία πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους της ομάδας. Ο 26χρονος καλείται να λύσει το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στο γκολ, το οποίο έχει στερήσει πολύτιμους βαθμούς από τους Φαίακες.

Λίγο περισσότερο θα χρειαστεί να περιμένουν στο νησί για την άφιξη του Νταβίντε Γκράσι. Λύση βρέθηκε και με αυτόν με τη Νέα Σαλαμίνα να τον ενημερώνει πως θα μείνει ελεύθερος μετά τον αγώνα της Πέμπτης (21/12) με τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Ο Ιταλός αναμένεται να πάει στην Κέρκυρα μετά τα Χριστούγεννα, όταν δηλαδή θα επιστρέψουν και οι υπόλοιποι παίκτες από τις διακοπές τους. Παρεμπιπτόντως, οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν πως η άδειά τους θα είναι από τις 23 έως τις 26 Δεκεμβρίου.

a-sports.gr